Licitații Tulcea Primăria comunei Sarichioi cumpără un buldoexcavator. Care eeste valoarea contractului (DOCUMENT)Primăria comunei Sarichioi, județul Tulcea și firma RET Utilaje au încheiat un contract privind achiziția unui buldoexcavator.
 
Denumirea contractului este: furnizare buldoexcavator în cadrul proiectului „Achiziționare utilaje SVSU în comuna Sarichioi, județul Tulcea”.
 
Descrierea succintă
 
Proiectul care face obiectul cererii de finanţare are ca obiectiv general ”ACHIZITIONARE UTILAJE SVSU IN COMUNA SARICHIOI, JUDEUL TULCEA” pentru îmbunătăţirea serviciilor locale de bază destinate populaţiei rurale in teritoriul Comunei Sarichioi, jud Tulcea. Realizarea acestui proiect va conduce la diminuarea tendinţelor de declin socio–economic, la îmbunătăţirea nivelului de trai în zonele rurale şi la stoparea fenomenului de depopulare din mediul rural, prin reducerea decalajelor majore dintre mediul rural şi cel urban. Utilajele fiind necesare comunei pentru dotarea şi dezvoltarea Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Sarichioi, în vederea acoperirii necesităţilor de intervenţie pentru: lucrări de apărare și consolidare maluri, pentru apărare împotriva inundațiilor, ghețurilor si poluărilor accidentale, lucrări de întreținere a infrastructurii comunei (reţeaua stradală, sistemul de alimentare cu apă), în cazul intervenţiilor în situaţii de urgenţă, stingere incendii, descarcerare, mărunţirea resturilor vegetale cât şi curăţarea suprafeţelor înclinate (diguri, canale) de ierburi şi lăstari, decolmatarea prin îndepărtarea materialului aluvionar pentru asigurarea scurgerii optime în albie pe canalele adiacente lacului Razelm, dezăpezire drumuri locale.
 
Valoarea achiziției ajunge la 478.500 de lei, fără TVA.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Primăria comunei Sarichioi și RET Utilaje au parafat contractul la data de 31 august 2023 și pe 4 septembrie acesta a apărut în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.
 

Despre RET Utilaje
 
Conform termene.ro, RET Utilaje SRL are ca obiect de activitate „comerț cu ridicata al mașinilor pentru industria minieră și construcții”.

 
Firma are sediul pe Șoseaua Olteniței nr. 221, Popești – Leordeni, județul Ilfov și anul înființării este 1994.
 
Ca asociați ai firmei apar: Sergiu Cristian Mihăilă. Viorel Popescu, Gabriel M. Stoicescu și Cristinel Muguraș Voicu.
 
Capitalul social este de 10.000 de lei.
 
Administratorul este Codrin – Dragoș Mihăilă.
 
Conform termene.ro, Sergiu Cristian Mihăilă apare și în Reactiv Plus SRL, Viorel Popescu este și în Rentviopop SRL, iar Gabriel M. Stoicescu figurează în RET Echipamente SRL.
 
RET Utilaje a încheiat 77 de contracte publice cu autorități contractante precum: Primăria comunei Bunești, Primăria Craiova, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA etc.
 
În anul 2022, RET Utilaje SRL a raportat o cifră de afaceri egală cu 59.107.600 de lei, un profit de 5.159.399 de lei și o medie de 28 de salariați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Contract de aproape 650.000 de euro pentru reparații și renovare la Școala nr. 1 din Sarichioi, județul Tulcea! Ce firme și l-au adjudecat (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării cumpără combustibil pentru energie și încălzire. Detalii despre firma câștigătoare (DOCUMENT)

06 Feb 2024 633

Licitații Tulcea ARBDD, un nou contract subsecvent pentru studii de evaluare a resurselor acvatice vii (DOCUMENT)

06 Feb 2024 519

Licitații Tulcea Primăria alocă peste trei milioane de euro pentru reabilitarea energetică a mai multor blocuri din municipiu (DOCUMENT)

29 Jan 2024 594

Licitații Tulcea Trei firme vor livra conserve la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DOCUMENT)

22 Jan 2024 522

Licitații Tulcea Institutul Național de Cercetare Dezvoltare „Delta Dunării” Tulcea a atribuit două contracte în cadrul a două licitații diferite. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)

15 Jan 2024 515

Licitații Tulcea Contract de peste două milioane de euro încheiat de Primăria Sulina cu două firme din afara județului (DOCUMENT)

11 Jan 2024 1375

Licitații Tulcea Primăria Somova cumpără tractor. Care este valoarea achiziției (DOCUMENT)

08 Jan 2024 542

Licitații Tulcea Primăria Isaccea cumpără licențe în cadrul proiectului de digitalizare a serviciilor publice (DOCUMENT)

04 Jan 2024 672

Licitații Tulcea Primăria Grindu cumpără mobilier și materiale didactice, în valoare aproximativă de 300.000 de lei (DOCUMENT)

27 Nov 2023 794

Licitații Tulcea Primăria Babadag cumpără alimente pentru a le distribui elevilor de la Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” (DOCUMENT)

21 Nov 2023 894

Licitații Tulcea Consiliul Județean, achiziție de echipamente de uz medical, în proiectul „Infrastructură de sănătate transfrontalieră“ (DOCUMENT)

19 Nov 2023 614

Licitații Tulcea Primăria Sarichioi cumpără o autospecială de stingere a incendiilor (DOCUMENT)

19 Nov 2023 841

Licitații Tulcea Primăria Crișan cumpără barcă și tractor pentru aproximativ 900.000 de lei (DOCUMENTE)

16 Nov 2023 674

Atenție, șoferi! Se distrug mecanizat peste 6.000 de cioate din zona drumurilor naționale din județele Constanța, Călărați, Slobozia și Tulcea! La cât este estimată investiția (DOCUMENT)

14 Nov 2023 890

Licitații Tulcea Primăria Pardina cumpără o autobasculantă de peste 300.000 de euro (DOCUMENT)

10 Oct 2023 863