Licitații Constanța Primăria Medgidia pune la bătaie peste 2,17 milioane de euro pentru renovarea Muzeului de Artă „Lucian Grigorescu“, din oraș (DOCUMENT)
Primăria Municipiului Medgidia a deschis procedura pentru atribuirea contractului de lucrări de renovare la Muzeul de Artă „Lucian Grigorescu“, din oraș.
 
Valoarea estimată a contractului este de 10.832.126,71 de lei fără TVA, adică peste 2,17 milioane de lei, la cursul actual.
 
Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Național de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic Ridicat.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului se va face prin procedura simplificată, în baza criteriului prețul cel mai scăzut.
 
Denumirea contractului este „Execuție lucrări în cadrul obiectivului de investiție «Renovare integrată a Muzeului de Artă ‘Lucian Grigorescu’ în Municipiul Medgidia»“.
 
În descrierea contractului se precizează că „proiectul are ca obiectiv îmbunătățirea infrastructurii în clădirile publice care să asigure o creștere a ocupabilității, numărului de vizitatori și creearea unui spațiu de recreere, educare și promovare ale valorilor artistice și de creație“.
 
„Clădirea reabilitată va beneficia de un consum redus de energie și limitarea emisiilor de gaze cu efect de seră. În clădirile din România consumul specific de căldura și apă caldă menajeră este dublu față de clădirile din Europa de Vest și prin urmare, există o rată ridicată de emisfere de poluare“, se mai precizează în descriere.

 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 martie 2024, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 

Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 4 iulie 2024.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt:
Păun Niculae – Viceprimar, Solomon Melania - Secretar general, Copilu Ciprian Viorel – Director Executiv, Pascu Cristina - Administrator Public, Mihai Lelia – Carmen – Șef Serviciu Buget-Contabilitate și Viză CFP, Chisoiu Claudia Elena – Consilier Serviciu Buget – Contabilitate, Ion Maria Andrada - Consilier Birou Juridic, Fenzi Laris - Consilier Birou Juridic, Cernica Marian - Consilier Serviciu Proiecte, Gherasim Flaviu – Ionuț - Consilier Serviciu Proiecte, Anghelescu Anca - Consilier Birou Achiziții Publice, Bucur Virgil – Vlăduț - Consilier Birou Achiziții Publice, Gana Mariana – Consilier Birou Tehnic Investiții, Popovici Inesa – Consilier Serviciu Proiecte, Dragomir Cornelia – Inspector  Birou Tehnic Investiții, Amucileniței Simona – Marinela – Șef Serviciu Proiecte, Nițu Iuliana – Inspector Serviciu Proiecte. 
Consilieri locali: Eftimi Sorina; Arslan Ozgϋn; Ismail Feuzi; Rapciuc Bogdan Gheorghe; Zisu Constantin; Omer Metin; Anton Marian Valentin; Scabatura Adrian-Denis; Florea Elena; Oanca Mircea; Menan Samir; Vladescu Luminita; Vlăduț Manuel - Vasile; Daniel Daniela; Mosescu Bogdan-Marian; Lupu Ionut; Sali Sabri; Brânză Dumitru.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța Primăria Medgidia, modificări la contractul cu Bau Stark SRL pentru lucrările de la Spitalul Municipal Medgidia (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firmă nouă deschisă în Medgidia, județul Constanța. Iată cu ce se ocupă

15 Apr 2024 344

#DobrogeaDigitală Chiustenge în anul 1879 - „Nu va putea să întârzie a dobândi o importanţă reală pentru navigatie şi comerciu“ (II)

14 Apr 2024 749

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 25-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

14 Apr 2024 705

Tribunalul Constanta cumpără servicii poștale și de curierat!

13 Apr 2024 526

Inconștiență la volan! Șofer în comă alcoolică, depistat în trafic pe strada Poporului din Medgidia

12 Apr 2024 734

Caz șocant în județul Constanța! Fetiță violată timp de patru ani de tatăl vitreg! Suspectul, reținut

12 Apr 2024 607

Magistratul Ruxandra Vasile nu va veni la Judecătoria Medgidia, a decis CSM

12 Apr 2024 381

Volei Turneul de promovare în Divizia A1, găzduit de Medgidia (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 768

Știri Constanța azi UPDATE. Un taxi s-a răsturnat pe podul de la Medgidia! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1493

#DobrogeaDigitală Chiustenge în anul 1879, „Constanţa genovesilor şi vechia Tomis a romanilor, locul de exil şi mormântul poetulul latin Ovid“ (I)

11 Apr 2024 941

Cumpărări directe Clubul Sportiv Medgidia, contracte cu două firme din municipiu, pentru lucrări de reamenajare și reparații (DOCUMENTE)

11 Apr 2024 1397

Judecătorul Marius Cătălin Croitoru rămâne vicepreședinte al Tribunalului Constanța

11 Apr 2024 376

Pentru atingerea capacitatii de trafic de 11,5 milioane tone pe an Portul Medigida va fi modernizat și extins de CN ACN Constanța SA

11 Apr 2024 1037

Știri justiție Constanța Judecătorul Florin Cosmin Bobei, de la Judecătoria Medgidia, programat pentru interviul de procuror

11 Apr 2024 445

Înalta Curte respinge recursul în casaţie formulat de Valentin Vrabie. Surse - Valentin Vrabie rămâne primarul municipiului Medgidia și poate candida la viitoarele alegeri

10 Apr 2024 6086