Licitații Constanța Primăria Ostrov, licitație deschisă pentru achiziționarea unui sistem informatic integrat. Finanțarea este asigurată prin PNRR (DOCUMENT)

  • Primăria Comunei Ostrov, din județul Constanța achiziționează un sistem informatic integrat pentru digitalizarea instituției, finanțarea fiind asigurată prin PNRR.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Primăria Comunei Ostrov, din județul Constanța, a lansat procedura în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice pentru achiziționarea unui sistem informatic integrat destinat digitalizării serviciilor comunei.
 
Informațiile au fost publicate în SEAP, unde se precizează că valoarea totală estimată a contractului este de 962.571,28 de lei fără TVA, adică aproape 200.000 de euro, la cursul actual.
 
Titlul contractului este „Furnizare Sistem Informatic Integrat în cadrul proiectului «Digitalizarea serviciilor comunei Ostrov»“, iar în descrierea achiziției se precizează că „prin dezvoltarea infrastructurii TIC, în cadrul UAT Comuna Ostrov se va obține debirocratizarea sistemului administrativ, ceea ce va conduce implicit la un acces rapid la informații, la un proces de comunicare eficientizat, si nu ultimul rând la economisirea resursei «timp» atât de importantă pentru contribuabil, cât și pentru funcționarul public“.
 
„Dorința instituției de a-și îmbunătăți imaginea în ceea ce privește serviciile oferite cetățenilor, modul de lucru intern (plimbarea între ghișee), modul de lucru offline/online, viteza de răspuns și, nu în ultimul rând tehnologiile folosite, conduc la necesitatea obținerii finanțării pentru a oferi un proces de digitalizare responsabilă, construită în folosul comunității“, se mai arată în descrierea contractului.
 
Potrivit surselor oficiale, atribuirea se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Durata contractului este de șase luni, iar finanțarea este asigurată prin PNRR – Planul Național de Redresare și Reziliență.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 octombrie 2023, ora 15.00, acestea urmând să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Persoanele cu funcții de decizie în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de achizitie sunt Adela Călin - secretar, Niculae Dragomir - primar, Lavinia Pâslaru - inspector superior, Tudor Iordan - viceprimar, Mihaela Gheba - consilier superior.
 

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Firma administrată de Alexandru Cârlig a contestat la CNSC o achiziție organizată de primăria Ostrov. Ce decizii au fost dictate?

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Woodart SRL va dota Școala Gimnazială Ostrov cu mobilier și materiale didactice (DOCUMENT)

19 Apr 2024 369

Cumpărări directe Constanța General Security SRL Cluj furnizează stații de încărcare pentru mașini electrice în Ostrov! Contract de 44.000 de euro (DOCUMENT)

08 Apr 2024 538

Proiectil găsit în municipiul Sebeș, Alba. Echipa pirotehnică intervine (FOTO)

07 Apr 2024 482

Județul Constanța Incendiu la un saivan de oi în Ostrov. Au intervenit pompierii (FOTO)

07 Apr 2024 895

Centrul Militar Zonal Constanța continuă activitățile de promovare a colegiilor militare

02 Apr 2024 512

Mai multe zone din Constanța, Stațiunea Olimp și localitatea Ostrov, fără energie electrică astăzi

01 Apr 2024 544

Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de vânt. Când expiră avertizarea meteo

27 Mar 2024 654

Cod galben de ceață în județul Constanța! Iată cât ține avertizarea emisă de ANM

22 Mar 2024 489

Cumpărări directe Constanța Primăria Ostrov a contractat lucrări în domeniul instalațiilor electrice de aproape 190.000 lei (DOCUMENT)

14 Mar 2024 1424

Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de vânt! Când expiră avertizarea meteo

11 Mar 2024 964

În județul Constanța Parfumuri și îmbrăcăminte contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră în PTF Vama Veche și Ostrov

07 Mar 2024 523

Control la primăria Ostrov efectuat de Camera de Conturi Constanța. Ce nereguli au fost sesizate (DOCUMENT)

06 Mar 2024 586

Garda de Coastă Autoutilitară, căutată de autoritățile din Germania, descoperită de poliţiştii de frontieră de la PTF Ostrov

27 Feb 2024 545

Primăria Ostrov, județul Constanța, a cheltuit peste 100.000 de lei pentru elaborarea documentațiilor pentru proiectarea sistemului de alimentare cu apă (DOCUMENTE)

26 Feb 2024 739

Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 1 milion de lei, descoperite în Portul Constanța și în PTF Ostrov

17 Feb 2024 657