Licitații Constanța Protecția Copilului cumpără GPL cu până la 1,22 de milioane de euro, pentru centralale din unitățile subordonate(DOCUMENT)



Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a demarat procedura pentru atribuirea contractului și încheierea acordului-cadru vizând furnizarea de combustibil lichid tip GPL pentru centralele din unitățile subordonate.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală estimată a acordului-cadru ce va fi încheiat se situează între 4.657.500 și 6.075.000 de lei fără TVA, adică până la 1,22 de milioane de euro, la cursul actual.
 
Titlul achiziției este „Furnizare combustibil GPL“, iar în descriere se arată că acesta este necesar „pentru centralele termice și centrale murale, aferente unităților subordonate Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța“.
 
„Se va livra cu mijloace de transport adecvate, conform specificatiilor din caietul de sarcini conform graficului. Frecvența și valoarea contractelor ce urmează să fie atribuite: contractele subsecvente se vor încheia pe o perioadă de maxim 12 luni, în funcție de solicitările și de fondurile alocate“, conform autorității contractante.
 
Durata acordului-cadru este de 36 de luni, iar contractele subsecvente se vor încheia pe o perioadă de maxim 12 luni.
 
Atribuirea contractului se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 decembrie 2023, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 

Oferta trebuie să fie valabilă până pe 27 aprilie 2024.
 
Persoanele cu functie de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Director General – Dănilă George; Director Executiv Directia Economică-Chilă Carmen; Director Executiv Protecția Copilului - Marcoșanu Silviu Mihai; Director Executiv Asistență Socială Persoane Adulte – Suliman Secyl; Biroul Achiziții Urmărire Contracte: Sotir Anișoara, Constantin Dana Antonela, Palcău Corina, Grosu Georgiana Chirana, Teodorescu Elena, Gheorghe Marius Cristian; Serviciul Juridic Contencios: Ristea Mihaela, Guță Titiana,  Larie Petre, Dragomir Denisa, Ciocirlan Monica, Checiu Cristina, Creanga Catalina Georgeta Iuliana; Serviciu Administrativ Patrimoniu Tehnic: Eremia Carmen, Helepciuc Ștefana, Serviciul Contabilitate, Buget: Stamule Zoica, Neculaev Alina, Cosma Felicia Iuliana, Serbinuc Iuliana, Eremia Marius, Acatrinei Florentina, Butoi Meral.

 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Garda de Coastă contractează servicii de transport aerian pentru 2024 (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CNSC, decizie care vizează DGASPC Snow Clean SRL continuă să câștige contracte la instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

18 Apr 2024 584

DGASPC Constanța, licitație deschisă pentru lucrări de proiectare, achiziționare și montare echipamente la CRRN Artemia Techirghiol (DOCUMENT)

08 Apr 2024 529

Protecția Copilului Constanța câștigă procesul cu DGASPC Prahova! Miza, 11.000 de euro! Cazul, ajuns la Curtea de Apel (MINUTA)

07 Apr 2024 518

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța cumpără generator electric (DOCUMENT)

30 Mar 2024 492

DGASPC Constanța, licitație deschisă pentru proiectare și execuție sistem de alarmă antiefracție (DOCUMENT)

30 Mar 2024 456

Fost director în Primăria Constanța, Emil Mereuță candidează pentru funcția de director executiv la DGASPC (DOCUMENT)

25 Mar 2024 2280

Licitații Constanța GPL de peste 1,2 milioane de euro cumpărat de DGASPC Constanța de la firma mamei lui Cristi Borcea (DOCUMENT)

04 Mar 2024 803

Protecția Copilului Prahova, proces pe 11.000 de euro cu Protecția Copilului Constanța și Consiliul Județean! Instanța s-a retras pentru deliberări

14 Feb 2024 699

Au semnat cu DGASPC Constanța Patru firme vor dota cele două case de tip familial și Centrul de Zi de Recuperare din Lumina (DOCUMENT)

06 Feb 2024 922

Ședință CJC Se modifică componența Comisiei pentru Protecția Copilului Constanța

29 Jan 2024 919

DGASPC Constanța Lucrări de reparații la Centrul de Recuparare și Reabilitare Neuropsihiatrică Artemia

24 Jan 2024 887

Declarații de avere Maria Arnăutu, șef serviciu la SPIT Constanța. Soțul, asociat unic și administrator al Mihailidis & CO LTD SRL, cu contracte publice (DOCUMENTE)

27 Nov 2023 1177

Licitații Constanța Artalexia AMM Construct SRL, contract cu Protecția Copilului Constanța (DOCUMENT)

27 Nov 2023 992

Constanța Complexul de Servicii pentru Protecția în Regim de Urgenţă a Copilului, a Cuplului Mamă-Copil şi a Victimelor Violenței In Familie, reabilitat (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Oct 2023 1320

Știri justiție Constanța Protecția Copilului Prahova a dat în judecată Consiliul Județean Constanța și DGASPC. Câți bani le cere

10 Oct 2023 1067