Licitații Constanța Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol cumpără ambarcațiune pentru colectarea nămolului de la Cirus Plast din Constanța (DOCUMENT)

  • Cirus Plast SRL Constanța și-a adjudecat contractul vizând furnizarea unei ambarcațiuni pentru colectarea nămolului terapeutic către Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol.
  • Durata contractului este de 12 luni.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a contractului.
Cirus Plast SRL Constanța și-a adjudecat contractul vizând furnizarea unei ambarcațiuni pentru colectarea nămolului terapeutic către Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol.
 
Atribuirea s-a făcut prin licitație deschisă, fiind depusă o singură ofertă pentru contractul de circa 350.000 de euro, la cursul actual.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a achiziției este de 1.735.300 de lei fără TVA, fiind inițial estimată la 1.736.180 de lei fără TVA.
 
Se arată în descrierea achiziției că obiectul contractului îl reprezintă achiziția unei ambarcațiuni de colectare nămol terapeutic, zona de navigație fiind pe lacul Techirghiol.
 
Durata contractului este de 12 luni.
 
Despre Cirus Plast SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 26 iunie 2023, Cirus Plast SRL a fost înființată în 1994, are sediul social în Constanța, pe strada Călărași, nr. 56 și se ocupă de construcția de nave și structuri plutitoare.
 
Firma are un punct de lucru și pe bulevardul IC Brătianu, nr. 45.
 

Asociați sunt Rodion Irinel și Octav Tîrziu, primul fiind și administratorul societății.
 
Numele lui Octav Tîrziu se regăsește și în Smart Media & Soft SRL și Octav Tîrziu Atelier SRL, ambele din Constanța, în timp ce Rodion Irinel Tîrziu figurează și el în Octav Tîrziu Atelier SRL, dar și în Astor Tomis SRL Constanța.

 
Cirus Plast figurează, conform sursei citate, cu 29 de achiziții directe (printre autoritățile contractante numărându-se Institutul de Biologie București, UM02192, Administrația Bazinală de Apă Buzău Ialomița, dar și altele) și două contracte publice (cel cu Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, dar și unul cu Administrația Bazinală de Apă Buzău Ialomița).
 
În 2022, Cirus Plast a declarat șapte angajați, profit peste 1,77 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 3,02 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a contractului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru repararea Corpului C1 al Sanatoriului Balnear și de Recuperare Techirghiol (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.