Licitații publice SPIT Constanța și Real Data Net SRL au bătut palma pe acordurile cadru de servicii de mentenanță (DOCUMENTE)

  • Cele două contracte au o valoare de 41.400 lei fără TVA
  • Firma câștigătoare, Real Data Net SRL a raportat în  2022 compania a raportat o cifră de afaceri de 637,489 lei, profit de 356,222 lei și un număr mediu de 2 angajați
  • Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 68.53%
  • Asociaţi persoane fizice sunt: Mihai Tania și Mihai Corneliu Angelin
 
 
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a atribuit două noi contracte de servicii de mentenanță către Real Data Net SRL.

Este vorba despre contractul subsecvent nr.2 pentru ianuarie 2024 la acordul cadru de servicii de mentenanță la sistemul informatic cu următoarele module: Programări on-line; Etax- Mobile Android; Etax- Mobile IOS; Aplicație de integrare servicii platforma Ghiseul.ro; PatrimVen – modul informatic, în valoare de 16.500 lei fără TVA și contractul subsecvent nr.2 pentru ianuarie 2024 la acordul cadru pentru servicii de mentenanță la sistemul informatic „Pegas@Impozite" al SPIT Constanța în valoare de 24.900 lei fără TVA.
 
 
Despre Real Data Net SRL
 

 
Înfiinţată în anul 2014, Real Data Net SRL cu sediul social în municipiul Constanţa are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5829 - Activități de editare a altor produse software.

Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale.

Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.

În 2022 compania a raportat o cifră de afaceri de 637,489 lei, profit de 356,222 lei și un număr mediu de 2 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 68.53%.


Asociaţi persoane fizice sunt: Mihai Tania și Mihai Corneliu Angelin.

Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii.

Reamintim, tot în luna decembrie a.c., Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a mai atribuit un contract de servicii de mentenanță de 14.800 lei fără TVA către operatorul economic TDL Soft Center SRL, care deţine drepturile exclusive de proprietate intelectuală ale sistemului informatic de evidenţă şi gestiune finaciar contabilă „TDLSOFT2” – servicii de mentenanță ianuarie 2024.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Licitații publice TDL Soft Center SRL a încheiat un nou acord-cadru cu SPIT Constanța (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mentenanța pentru soft-urile de gestionare a parcărilor de reședintă din municipiul Constanța va fi realizată de Nanoterra SRL (DOCUMENTE)

17 Feb 2024 586

Expert Proiect 2002 SRL revine în clientela Primăriei Constanța și va proiecta un pasaj rutier la intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu (DOCUMENT)

07 Dec 2023 1129

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, achiziții de echipamente IT și de localizare. Cine a câștigat contractul? (DOCUMENT)

06 Nov 2023 1004