Licitații Tulcea Achiziții de peste 230.000 de lei pentru Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“ din Grindu (DOCUMENT)


 
  • Ofertant câștigător este firma Alta Consult SRL, controlată de Maria Anghel și Florin Bodea.  
     
Comuna Grindu (Primăria Grindu), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Achiziția de echipamente TIC“, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Valoarea contractului 595 / 8 martie 2024 este de 235.875,95 lei, ofertant câștigător fiind firma Alta Consult SRL.  
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, prin acest contract se dorește asigurarea infrastructurii și a resurselor tehnologice necesare sporirii calității și a siguranței mediilor de învățare, dezvoltarea și adoptarea cadrului juridic pentru promovarea tranziției către clădiri verzi în școli, precum și de a oferi dotările necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în sălile de clasă și în laboratoarele / atelierele școlare, dotările și echipamente educaționale specializate pentru elevii defavorizați și elevii cu cerințe educaționale speciale.
 
„Având în vedere necesitatea identificată la nivelul Școlii Gimnaziale «Nicolae Iorga» din Grindu, și în urma aprobării Analizei de nevoi transmise de școală către Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, UAT Grindu a decis să depună proiectul «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Nicolae Iorga Grindu», în vederea dotării Școlii Gimnaziale «Nicolae Iorga» cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15: Educație, Măsura de investiții 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ și 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele / atelierele școlare“, menționează sursa citată.
 
Implementarea proiectului va asigura dotările necesare, corelate cu nevoile prezente și viitoare ale elevilor, în vederea asigurării participării la un proces educațional de calitate, modern și incluziv, care să crească atractivitatea procesului educațional, pentru a asigura un parcurs educațional complet pentru elevii înscriși în învățământul preșcolar, primar și gimnazial, se mai arată pe e-licitatie.ro. Prin acest proiect se dorește achiziționarea de mobilier și materiale didactice în vederea echipării sălilor de curs, conform Normativele MEDU privind dotările minimale în școli, respectiv OME 6416/15.12.2022 OME 4142/ 29.06.2022 OME 4143/29.06.2022, OME 4144/29.06.2022.
  
Despre Alta Consult SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 21 martie 2024, firma Alta Consult SRL a fost înființată în anul 2001, adresa sediului social este în municipiul Sibiu, iar obiectul principal de activitate este „Activități de consultanță în tehnologia informației“.

Asociați în Alta Consult SRL sunt Maria Anghel (cu 90%) și Florin Bodea (cu 10%), cel din urmă deținând și calitatea de administrator.
Maria Anghel mai apare în Perfect Imob Services SRL și în Decor Casa SRL, iar Florin Bodea mai apare în Bodea G. Florin Persoană Fizică Autorizată.  

În 2022, Alta Consult SRL a avut o cifră de afaceri de 3.040.769 lei, un profit de 121.258 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 11.

Platforma termene.ro informează că Alta Consult SRL are 34 de contracte câștigate - achiziții directe și cinci contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 20 martie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto: Facebook (Primăria Grindu - Tulcea)
 
Citește și:

Comuna Grindu, din județul Tulcea, achiziționează calculatoare (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Primăria Grindu cumpără mobilier și materiale didactice, în valoare aproximativă de 300.000 de lei (DOCUMENT)

27 Nov 2023 978

Comuna Mihai Bravu, din județul Tulcea, implementează un sistem pentru debirocratizarea instituției. Ce firmă de software livrează sistemul (DOCUMENT)

19 May 2023 1312

Comuna Grindu, din județul Tulcea, achiziționează calculatoare (DOCUMENT)

15 Dec 2022 1562

Județul Tulcea Primăria Comunei Grindu angajează agent de pază. Condiții

22 Dec 2021 1278

Primăria Comunei Grindu, Județul Tulcea angajează asistent medical comunitar. Cine poate participa la concurs

21 Oct 2021 1324

Consiliul Local al comunei Grindu, județul Tulcea, convocat în ședință ordinară. Ce decizii au fost luate

06 Jul 2021 1165

Primăria comunei Grindu, județul Tulcea, face angajări

01 Dec 2020 2161

Ce firmă se va ocupa de construirea Căminului Cultural din Grindu, județul Tulcea

21 Sep 2020 4089