Licitații Tulcea Aquaserv SA a bătut palma cu Restart Energy One SRL, din Timișoara! Contractul, peste 600.000 de euro (DOCUMENT)

 
 
  • Compania Aquaserv SA, din Tulcea, achiziționează surse fotovoltaice destinate consumului propriu de energie la nivelul infrastructurii de apă și apă uzată, de la Restart Energy One SRL, din Timișoara.
 
 
Compania Aquaserv SA achiziționează surse fotovoltaice destinate consumului propriu de energie la nivelul infrastructurii de apă și apă uzată.
 
Descrierea succintă
 
Scopul achiziției constă în proiectare și execuție lucrări „Panouri fotovoltaice pentru producerea energiei din surse regenerabile la nivelul infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional“, situate în municipiul Tulcea, județul Tulcea.
 
Durata de implementare a contractului este de cinci luni la care se adaugă: minim 60 / 72 de luni perioada de notificare a defectelor (PND) Proiectarea și execuția se vor realiza conform studiului de fezabilitate, anexat documentației de atribuire.
 
Prezentul contract este destinat proiectării și executiei (instalarii) centralelor fotovoltaice în cele două locații din Tulcea, în conformitate cu documentația aferenta studiului de fezabilitate, prin care se vor instala panouri fotovoltaice pentru asigurarea parțială a consumului de energie electrică, necesar echipamentelor și sistemelor proprii ale SC Aquaserv SA, fără posibilitatea înmagazinarii sau a exportului de energie excedentară în rețea.
 
Amplasamentele disponibile pentru realizarea de surse fotovoltaice destinate consumului propriu de energie la nivelul infrastructurii de apă și apă uzată Tulcea, se află în incinta Stației de Epurare pe o suprafata de 4.800 m2 , Uzinei de Apă pe o suprafata de 3.500 m2.
 
Aceste amplasamente permit instalarea acestor sisteme fotovoltaice cât și racordarea la consumatorii existenți.

 
Toate amplasamentele sunt securizate, împrejmuite cu gard, au definite drumuri interioare și căi de acces și există disponibilă infrastructură de energie electrică pentru conectarea surselor fotovoltaice propuse.
 

Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 3.137.333 de lei (627.000 de euro)– a fost atribuit companiei Restart Energy One SRL, din Timișoara.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 26 iulie 2023, Aquaserv SA are sediul social în Tulcea, se ocupă de captarea, tratarea și distribuția apei  și este controloată de Municipiul Tulcea prin Primarul Municpiului Tulcea, cu 73.41%, Județul Tulcea prin președintele Consiliului Județean Tulcea, cu 10%, Orașul Măcin prin primarul orașului Măcin, cu 8.77%, Orașul Isaccea prin primarul orașului Isaccea, cu 4.18% și orașul Sulina prin primarul orașului Sulina, cu 3.64%.
 
Despre Restart Energy One
 
Potrivit Termene.ro, Restart Energy One SA se ocupă de comercializarea energiei electrice și este controlată de Armand Consulting SRL, din Timiș, cu 93%, de Public Intelligence SRL, tot din Timiș, cu 5%, și de Tejas Capital Group LLC, din Statele Unite al Americii, cu 2 %.
 
Restart Energy One este administrată de Criznic Camelia Liliana, Doicaru Renato Flaviu și de Domuța Armand Doru.
 
Pentru anul 2022, Restart Energy One a declarat o cifră de afaceri netă de 314.478.403 de lei și un profit net de 15.673.585 de lei.
 
Potrivit Termene.ro, Armand Consulting SRL apare în Dacia Solar SRL, Sarmi Solar SRL, Moldo Solar Park SRL, Romanian Energy Storage SRL, Estar Acuplus SRL, Faget Energy SRL, Restart Software Development SRL, Quantronic SRL, Armand Energy SRL și în Agrovoltaics SRL.
 
Public Intelligence SRL apare în Electric Tour SRL, Restart Energy Democracy SRL și în Armand Energy SRL.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Licitații Tulcea
Ness Proiect Europe și IGUT, contract de peste 3,5 milioane de euro cu Aquaserv pentru stațiile de epurare Sulina și Chilia Veche (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Aquaserv SA, contract de 7,63 de milioane de euro cu firma care a construit clădirea unui binecunoscut mall din Constanța (DOCUMENT)

18 Feb 2024 826

Licitație de peste șase milioane de euro la Tulcea SC Aquaserv SA și Coral SRL au încheiat un contract de lucrări (DOCUMENT)

31 Dec 2023 1112

Licitații Tulcea SC Aquaserv SA, achiziție de echipament naval pentru operarea infrastructurii de apă și apă uzată (DOCUMENT)

13 Dec 2023 771

Licitații Tulcea SC Aquaserv SA și Agenția de Audit Financiar AFIL SRL, contract încheiat pentru aproximativ 250.000 de euro (DOCUMENT)

27 Jul 2023 1707

Licitații Tulcea Ness Proiect Europe și IGUT, contract de peste 3,5 milioane de euro cu Aquaserv pentru stațiile de epurare Sulina și Chilia Veche (DOCUMENT)

15 Jun 2023 1568

Aquaserv SA Tulcea. Directorul general și Consiliul de Administrație, legături cu ITI Delta Dunării și PSD Tulcea

15 May 2023 3080

Ce firme au câștigat contractul de furnizare de produse chimice pentru tratarea apei, atribuit de SC Aquaserv SA (DOCUMENT)

03 May 2023 1262

O firmă din Tulcea achiziționează combustibili. Furnizorul este din București (DOCUMENT)

21 Mar 2023 1401

Aquaserv SA a atribuit două contracte privind modernizarea infrastructurii sistemului de alimentare cu apă din Tulcea

19 Nov 2022 2532

Județul Tulcea AQUASERV SA a cumpărat debimetre (DOCUMENT)

02 Mar 2022 2947

SC AQUASERV SA, județul Tulcea, a cumpărat pompe de apă (DOCUMENT)

29 Jan 2022 3387

​Ce hotărâri au fost luate în ședința Adunării Generale a societății Aquaserv SA

15 Sep 2020 1844

În Anul Centenarului „Dobrogea și Marea Neagră la Centenar“ - o valoroasă carte de suflet, inițiată la Tulcea de dr. Ligia Dima (document)

21 Jan 2019 3357

Ce sat din Delta Dunării va putea atrage fonduri europene pentru reţeaua de canalizare

03 Jan 2019 2339