Licitații Tulcea Elevii de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Babadag vor primi, zilnic, pachete alimentare de la SC Complex Anelis SRL (DOCUMENT)

  • Complex Anelis SRL va livra Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu“ alimente în baza N.G. nr.24/2024.
  • Valoarea contractului atribuit de Primăria Babadag este de 716.620,8 lei.
 
Primăria Babagad, județul Tulcea, cumpără pachete alimentare necesare în cadrul „Programului naţional «Masă sănătoasă» în baza N.G. nr. 24/2024“. Este vorba despre lotul 1 – pachete alimentare pentru Școala Gimnazială  „Constantin Brancoveanu”.
 
Potrivit SEAP, Complex Anelis SRL este firma care și-a adjudecat, pe data de 10 aprilie 2024, contractul „Pachete alimentare acordate în cadrul «Programului naţional Masă sănătoasă» în baza H.G. nr.24/2024 - Lotul 1 – Școlii Gimnaziale «Constantin Brâncoveanu»”.
 
Câștigătorul licitației va livra 52.080 pachete alimentare pentru 434 copii preșcolari și elevi x 45 zile și pentru un număr estimat de 465 preșcolari și elevi x70 zile). Valoarea contractului atribuit este de 716.620,8 lei.

 
Despre Complex Anelis SRL
 
 
Înființată în anul 2010, firma are sediu social pe strada Republicii, nr. 81 din Babadag, județul Tulcea și se ocupă de restaurante.

Asociat unic și administrator este Sezair Gabriela. În anul 2022, firma cu zero salariați a raportat o cifră de afaceri de 2.325.930 lei și un profit de 183.598 de lei.
 
Sunt 450 de unități de învățământ din toată țara incluse în program, 15 dintre acestea din județul Tulcea. Programul prevede acordarea cu titlul gratuit a unui suport alimentar – masă caldă sau pachet alimentar – preșcolarilor și elevilor din cele 15 unități de învățământ preuniversitar de stat,  în limita unei valori zilnice de 15 lei/beneficiar, inclusiv taxa pe valoarea adăugată.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
O firmă din Iași va face curățenie în sediile Direcției Generale Asistență Socială Constanța (DOCUMENT)
 
Licitații Constanța: Structurile Școlii Gimnaziale „Nicolae Maraloi“ din comuna Saraiu vor fi dotate cu mobilier și echipamente digitale (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.