Licitații Constanța Structurile Școlii Gimnaziale „Nicolae Maraloi“ din comuna Saraiu vor fi dotate cu mobilier și echipamente digitale (DOCUMENTE)

  • Contractul „Furnizarea de mobilier școlar și mobilier pentru grădinițe în cadrul structurilor Școlii Gimnaziale «Nicolae Maraloi»“ are o valoare estimată de 247.907,99 lei.
  • Contractul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice si echipamente digitale a structurilor unității școlare Școala Gimnazială «Nicolae Maraloi» din Saraiu“ are o valoare estimată de 307.640,3 lei.
  • Produsele vor fi livrate și instalate în termen de maximum 60 de zile de la primirea comenzii/semnarea contractului de furnizare.
 
Primăria Saraiu organizează două licitații publice pentru atriburea contractelor „Furnizarea de mobilier școlar și mobilier pentru grădinițe în cadrul structurilor Școlii Gimnaziale «Nicolae Maraloi» din comună“ și „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a structurilor unității școlare Școala Gimnaziala «Nicolae Maraloi» din comună“.
 
Potrivi SEAP, contractul „Furnizarea de mobilier școlar și mobilier pentru grădinițe în cadrul structurilor Școlii Gimnaziale «Nicolae Maraloi» Saraiu în cadrul proiectului «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unitatilor conexe»“ are o valoare estimată de 247.907,99 RON. Ofertele se vor depune până la data de 23.04.2024, ora 16.14. Atribuirea se va face în baza criteriului „prețul cel mai scăzut“.
 
Prezenta achizițe vizează componenta de dotare cu mobilier în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice si echipamente digitale a structurilor unității școlare Școala Gimnazială «Nicolae Maraloi» Saraiu, județul Constanța".

Valoarea totală estimată a contractului de furnizare produse – mobilier, conform devizului aprobat al proiectului, este de 247.907,99 lei fără TVA, defalcată astfel (lei fără TVA):
- Dotarea sălilor de grădiniță cu mobilier – 39.351,20 lei,
- Dotare laborator informatică cu mobilier – 19.675,600 lei,
- Dotare laborator științe cu mobilier – 56.180,77 lei,
-  Dotarea cabinet consiliere psihologică cu mobilier –14.646,82 lei,
- Dotarea celor 6 săli de clasă cu mobilier - 118.053,60 lei.
 
În cadrul prezentei achiziții, produsele și materialele încorporate ce urmeaza a fi achiziționate trebuie să fie noi, nefolosite.
Produsele vor fi livrate/montate în locațiile structurilor unității de învățământ din comuna Saraiu, respectiv ale Școlii Gimnaziale "Nicolae Maraloi", comuna Saraiu, judetul Constanța, asa cum vor fi indicate de Autoritatea contractantă.

 
Produsele vor fi livrate și instalate în termen de maximum 60 de zile de la primirea comenzii/semnarea contractului de furnizare.
Durata contractului – maximum 90 de zile (include toate activitatile contractului - livrare, instalare / punere în funcțiune, receptie, instruire etc.).

 
Contractantul este responsabil pentru livrarea în termenul agreat al produselor și se consideră că a luat în considerare toate dificultățile pe care le-ar putea întâmpina în acest sens și nu va invoca niciun motiv de întârziere sau costuri suplimentare.
Toate produsele trebuie să fie acoperite de garanție pentru cel putin perioada solicitată pentru fiecare produs - 36 luni.
Perioada de garanție începe de la data acceptării produselor.
 
 
Laboratorul de informatică și laboratorul de științe, dotate cu  echipamente TIC
 
 
Contractul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice si echipamente digitale a structurilor unității școlare Școala Gimnazială «Nicolae Maraloi» din Saraiu“ are o valoare estimată de 307.640,3 lei. Ofertele sau cererile de participare vor fi depuse până pe data de 30.04.2024, 15:00, acestea urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră.
 
Prezenta achiziție vizează componenta de dotare cu echipamente digitale în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a structurilor unității școlare Școala Gimnazială "Nicolae Maraloi" Saraiu, județul Constanța”. Valoarea totala estimată a contractului de furnizare a echipamentelor digitale, conform devizului aprobat al proiectului, este de 307.640,30 lei fara TVA, defalcată astfel (lei fara TVA):
- Dotarea sălilor de grădiniță cu echipamente TIC – 42.302,54 lei,
- Dotare laborator informatică cu echipamente TIC – 88.540,20 lei,
- Dotare laborator științe cu echipamente TIC – 29.513,40 lei,
- Dotare cabinet consiliere psihologică cu echipamente TIC –20.376,54 lei,
- Dotarea celor 6 săli de clasă cu echipamente TIC - 126.907,62 lei.
 

 
Responsabili de atribuirea licitațiilor

 
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante ressponsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Irimia Dorinela – primar, Micu Emilia – viceprimar, Dragu Ileana Crina – secretar comună. La aceștia se adaugă consilierii locali: Baciu Mihai, Cojanu Mihai, Iancu Emilia, Iancu Gheorghe, Iordan Gheorghe, Mocanu Pavel, Păcuraru Eugen, Pătrulescu Aurel.
 
Din Comisie de evaluare fac parte: Dănăilă Rodica - contabil/ președinte cu drept de vot, Badea Lenuța - responsabil achiziții publice/ membru comisie de evaluare, Stan Cerasella - consilier Compartiment Urbanism /Membru comisie de evaluare, Eftincă Valentina - responsabil viza CFP/membru comisie de evaluare  - supleant, Cojanu Veronica - consilier Compartiment Stare civilă – membru/membru comisie de evaluare – supleant.

Persoana cu funcție de decizie în cadrul furnizorului de servicii de achiziție în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire este Adrian Micu – consultant, servicii auxiliare achiziției.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de participare la aceste două licitații, publicate pe e-licitatie.ro// pe SEAP.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Primăria Saraiu, județul Constanța, contract de peste 1,4 milioane lei cu o firmă înființată anul trecut (DOCUMENT)
 
Cumpărare directă: Comuna Saraiu, județul Constanța, contract cu Crucial Systems & Services SRL pentru mobilier școlar (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce au găsit auditorii de la Camera de Conturi Constanța la controlul efectuat în comuna Saraiu? (DOCUMENT)

07 Mar 2024 695

Primăria Saraiu, județul Constanța, contract de peste 1,4 milioane lei cu o firmă înființată anul trecut (DOCUMENT)

23 Feb 2024 881

Cumpărare directă Comuna Saraiu, județul Constanța, contract cu Crucial Systems & Services SRL pentru mobilier școlar (DOCUMENT)

26 Oct 2023 1084

PRIMĂRIA și CONSILIULUI LOCAL SARAIU, mesaj de Sfânta Maria

15 Aug 2022 871

Scandal monstru în fața Primăriei Saraiu! A fost pusă în pericol siguranța participanților la trafic

19 Aug 2021 2102

Județul Constanța Consiliul Local Saraiu, convocat în ședință ordinară. Iată proiectele de pe ordinea de zi (documente)

29 Jul 2021 1472

Saraiu. Lista aleșilor care alcătuiesc noul consiliu local

29 Oct 2020 2924

#alegerilocale2020 Rezultate alegeri locale 2020 în Saraiu

27 Sep 2020 4627

Arestat preventiv pentru distrugerile făcute Primăriei Saraiu

25 Aug 2020 1804

Străzile din localitatea Dulgheru, comuna Saraiu, asfaltate de Autoprima Serv SRL (document)

04 Jun 2019 2405

Gospodăria de apă din comuna Saraiu, modernizată. Contractul a revenit societăţii Utilnavorep SRL (document)

27 May 2019 2625

Dispensarul uman din Saraiu a fost reabilitat (document)

13 May 2019 2575

Primarul Dorinela Irimia anunţă noi proiecte şi investiţii în comuna Saraiu (galerie foto)

15 Mar 2019 3428

Eveniment dedicat României Locuitorii comunei Saraiu au marcat Marea Unire (galerie foto)

03 Dec 2018 2488

Primăria Comunei Saraiu, județul Constanța recrutează. Nu este necesară vechimea

09 Nov 2018 1760