Licitații Tulcea Primăria Beștepe cumpără un buldoexcavator în valoare de peste un milion de lei (DOCUMENT)

  • Primăria comunei Beștepe, județul Tulcea, a încheiat un contract cu firma Terra Romania Utilaje de Construcții SRL pentru achiziția unui buldoexcavator
  • Primăria Beștepe și Terra Romania Utilaje de Construcții SRL au încheiat contractul pe data de 23 iunie, iar anunțul a fost publicat în SEAP pe 26 iunie
  • Conform termene.ro, Terra Romania Utilaje de Construcții SRL a fost fondată în anul 2001, obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al mașinilor pentru industria minieră și construcții” și sediul social este pe Șoseaua de Centură nr. 11, localitatea Tunari, județul Ilfov
 
Primăria comunei Beștepe, județul Tulcea, a încheiat un contract cu firma Terra Romania Utilaje de Construcții SRL pentru achiziția unui buldoexcavator.
 
Valoarea tranzacției ajunge la 880.000 de lei fără TVA, adică 1.056.000 lei cu TVA inclus.
 
Denumirea contractului este „achiziția unui buldoexcavator pe pneuri cu accesorii, în cadrul proiectului creșterea calității serviciilor de situații de urgență, în favoarea comunității pescarilor din comuna Beștepe, județul Tulcea”.
 
Conform descrierii achiziției publice, ofertantul trebuie să asigure următoarele:
  • Utilajul trebuie să fie nou și nefolosit, gata de lucru;
  • Utilajul trebuie să dețină certificate de conformitate europeană (CE);
  • Utilajul va fi livrat cu atestat tehnic eliberat de Registrul Auto Român (R.A.R.);
  • Manual de întreținere și utilizare în limba română.
 
Conform anunțului de atribuire, tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Primăria Beștepe și Terra Romania Utilaje de Construcții SRL au încheiat contractul pe data de 23 iunie, iar anunțul a fost publicat în SEAP pe 26 iunie.
 

Despre firma câștigătoare

 
Conform termene.ro, Terra Romania Utilaje de Construcții SRL a fost fondată în anul 2001, obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al mașinilor pentru industria minieră și construcții” și sediul social este pe Șoseaua de Centură nr. 11, localitatea Tunari, județul Ilfov.
 
Compania este controlată de Terra Holding GMBH (asociat unic cu sediul în Austria) ce contribuie cu 7.700.000 de lei.
 

Administratorul Terra Romania Utilaje de Construcții SRL este Victor Ioan Vasluian. El mai are această funcție și în firma Terra Imobiliar Proiect SRL și în Rent-All Romania SRL, după cum se arată pe RECOM.
 
Terra Romania Utilaje de Construcții SRL a încheiat 289 de contracte de achiziție publică, cu autorități ca: Societatea Națională de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ SA Mediaș, Compania Municipală Energetica Servicii București SA, SC Confort Urban SRL etc.

 
În 2022, societatea a avut o cifră de afaceri de 260.874.269 de lei, un profit de 15.991.715 lei și un număr mediu de 95 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Comuna Ostrov cumpără buldoexcavator! Valoarea contractului – 85.000 de euro (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comuna Mihai Bravu, din județul Tulcea, implementează un sistem pentru debirocratizarea instituției. Ce firmă de software livrează sistemul (DOCUMENT)

19 May 2023 1320

Comuna Beștepe, județul Tulcea, cumpără echipamente IT și sisteme cloud based pentru debirocratizarea instituției. Ce firme au câștigat contractele (DOCUMENTE)

24 Feb 2023 1620

Ședință ordinară a Consiliului local al comunei Beștepe, județul Tulcea. Mai multe poriecte, pe ordinea de zi (documente)

22 Oct 2021 1715