Licitații Tulcea Primăria Ceatalchioi cumpără ponton de acostare de la Sandunav Intermed SRL din Călărași (DOCUMENT)

Stema Comunei Ceatalchioi - sursa foto Guvernul României
  • Contractul a fost adjudecat la o valoarea totală de 399.240 de lei fără TVA, față de suma estimată inițial de Primăria Ceatalchioi, de 554.500 de lei.
Sandunav Intermed SRL din Oltenița, județul Călărași, și-a adjudecat contractul viznd furnizarea unui ponton de acostare către Comuna Ceatalchioi, județul Tulcea.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia au fost depuse două oferte.
 
Contractul a fost adjudecat la o valoarea totală de 399.240 de lei fără TVA, față de suma estimată inițial de Primăria Ceatalchioi, de 554.500 de lei.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în SEAP.
 
Astfel, contractul vizează „furnizare ponton de acostare în cadrul proiectului «Facilități de acostare ambarcațiuni în com. Ceatalchioi, jud. Tulcea»“.
 
În descrierea achiziției, reprezentanții Primăriei Ceatalchioi au arătat că „acest produs este necesar în vederea îndeplinirii obiectivului general al proiectului“.
 
„Obiectivul general al proiectului constă în amenajarea de pontoane de acostare în zona FLAG Delta Dunării. Această activitate eligibilă contribuie la încurajarea investițiilor care vor susține activitățile ecoturistice și implicit sporirea atuurilor de mediu și atenuarea schimbărilor climatice“, au mai spus reprezentanții primăriei.
 
De asemenea, aceștia au adăugat că „ecoturismul înseamna dezvoltarea turismului în sensul protejerii mediului și atenuării schimbărilor climatice“.
 

„Proiectul propune spre finanțare achiziția unor pontoane, ceea ce va contribui la realizarea obiectivului Măsurii 2, și anume Amenajarea de pontoane, pasarele, foișoare turistice de observare (de exemplu birdwatching) care să se încadreze în specificul local, tocmai datorită faptului că infrastructura de transport specifică zonei Flag Delta este transportul naval cu ambarcațiuni compatibile canalelor de navigație ale Dunării“, se mai arată în datele oficiale.
 
Finanțarea este asigurată din fonduri europene, în cadrul Programului Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014-2020.

 
Despre Sandunav Interned SRL
 
În luna mai 2023, Sandunav Intermed SRL a semnat un contract similar și cu Primăria Chilia Veche.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 16 iulie 2023, Sandunav Intermed SRL a fost înființată în anul 2011, are sediul social în localitatea Oltenița, județul Călărași, pe strada Vasile Alecsandri, nr. 3 și se ocupă de repararea și întreținerea navelor și bărcilor.
 
Sandu Ion este asociat unic și administrator.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Sandunav Intermed SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.831.785,63 de lei, iar printre autoritățile contractante se află Garda de Coastă, Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, Spitalul Orășenesc Cernavodă, dar și Unitatea Militara 01227 Constanța.
 
Conform termene.ro, în 2022, societatea a declarat un angajat, profit peste 570.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 2,28 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria unei comune din Tulcea cumpără un buldoexcavator. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Sandunav Intermed SRL și Serv-Reparații DIV SRL, contract cu Administrația Canalelor Navigabile pentru un ponton de acostare în Agigea (DOCUMENT)

04 Dec 2023 921

Licitație importantă la Tulcea! (DOCUMENT)

04 May 2023 1491