Licitații Constanța Sandunav Intermed SRL și Serv-Reparații DIV SRL, contract cu Administrația Canalelor Navigabile pentru un ponton de acostare în Agigea (DOCUMENT)

  • Atribuirea s-a făcut prin licitație deschisă, fiind depuse trei oferte admisibile pentru contract.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit societăților Sandunav Intermed SRL și Serv-Reparații DIV SRL contractul vizând furnizarea unui ponton de acostare în Agigea.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea s-a făcut prin licitație deschisă, fiind depuse trei oferte admisibile pentru contract.
 
Conform sursei citate, valoarea totală a contractului este de 269.474 de lei fără TVA, inițial, achiziția fiind estimată la 320.000 de lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Ponton de acostare Agigea“, pontonul urmând să fie livrat în termen de 30 de zile în „portul de aștaptare aval ecluza Agigea“.
 
Atribuirea s-a făcut în baza criteriului prețul cel mai scăzut.
 
Despre Sandunav Intermed SRL
 
În iulie 2023, Sandunav Intermed SRL a semnat un contract pentru un ponton de acostare cu Primăria Ceatalachioi, din județul Tulcea.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 4 decembrie 2023, Sandunav Intermed SRL a fost înființată în 2011, are sediul social în Oltenița, județul Călărași, pe strada Vasile Alecsandri, nr. 3 și se ocupă de repararea și întreținerea navelor și bărcilor.
 

Asociat unic și administrator este Sandu Ion.
 
Conform sursei citate, Sandunav Intermed SRL figurează cu 140 de achiziții directe (UM 02145 Constanța, RA Administrația Fluvială a Dunării de Jos Galați, Comuna Sarichioi, printre autoritățile contractante) și 24 de contracte publice (Comuna Ceatalchioi, Comuna Ciupercenii Noi, DGASPC Neamț, printre autoriățile contractante).

 
În 2022, Sandunav Intermed SRL a declarat un angajat, profit peste 575.000 de lei și cifra de afaceri peste 2,2 milioane de lei.
 
Despre Serv-Reparații DIV SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 4 decembrie 2023, Serv-Reparații DIV SRL a fost înființată în 2007, are sediul social în Eșelnița, județul Mehedinți, pe strada Dunării, nr. 238B și se ocupă de construcția de nave și structuri plutitoare.
 
Firma are un punct de lucru în Drobeta-Turnu Severin.
 
Asociat unic și administrator este Dumitru Screciu.
 
Conform sursei citate, societatea figurează cu 90 de achiziții directe (CN Administrația Porturilor Dunării Fluviale SA Giurgiu, Consiliul Județean Dolj, ANAR-Administrația Bazinală de Apă Jiu, printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat 24 de angajați, profit peste 660.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 3,65 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Contestație la CNSC
BLC Autohouse Leader SRL, nemulţumită de rezultatul unei licitaţii organizate de CN ACN SA Constanţa. Ce decizii au fost dictate?

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Primăria Ceatalchioi cumpără ponton de acostare de la Sandunav Intermed SRL din Călărași (DOCUMENT)

16 Jul 2023 1041

Licitație importantă la Tulcea! (DOCUMENT)

04 May 2023 1491