Licitații Tulcea Primăria Cerna, contract de peste 3,79 de milioane de euro pentru asfaltări în satele comunei. Ce firme se ocupă de lucrări (DOCUMENT)

Primăria Comunei Cerna - sursa foto: Primăria Cerna
  • Denumirea contractului este „Proiectare și execuție «Asfaltare străzi în satele Mircea Voda, General Praporgescu, Traian, localitatea Cerna, județul Tulcea»“.
  • Valoarea totală a contractului de proiectare și execuție se ridică la 18.870.190,57 de lei fără TVA, sumă ce echivalează cu peste 3,79 de milioane de euro.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a contractului încheiat de Primăria Comunei Cerna.
Kronstarr Bau Company SRL, Amero Impex Com SRL și Tehno-Edil AMF SRL, toate din București, și-au adjudecat recent de la Primăria Comunei Cerna contractul vizând asfaltarea străzilor din mai multe sate, inclusiv din comună.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului de proiectare și execuție se ridică la 18.870.190,57 de lei fără TVA, sumă ce echivalează cu peste 3,79 de milioane de euro, la cursul actual.
 
Conform sursei citate, contractul a fost atribuit prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă.
 
Despre contract
 
Denumirea contractului este „Proiectare și execuție «Asfaltare străzi în satele Mircea Voda, General Praporgescu, Traian, localitatea Cerna, județul Tulcea»“.
 
Inițial, contractul fusese estimat la o valoare totală de 19.198.286,17 de lei fără TVA.
 
Se mai face precizarea că este posibilă subcontractarea, urmând ca Rami Mondovia Construct SRL să se ocupe de verificarea tehnică a documentelor de proiectare.
 
În descrierea achiziției, se arată că „proiectul se implementează pe teritoriul administrativ al comunei Cerna, în satele Mircea Vodă, General Praporgescu și Traian, județul Tulcea“.
 

„Scopul realizării obiectivului în cazul de față este de a elimina vulnerabilitățile construcției existente (străzi de folosință locală), cauzată de factori de risc naturali. Prin realizarea lucrărilor se asigură condiții minimale de infrastructură rutieră și totodată o dezvoltare zonală echilibrată din punct de vedere al rețelei de transport rutier“, au arătat în SEAP reprezentanții primăriei.
 
De asemenea, aceștia au precizat că „proiectul își propune aducerea structurii rutiere a sectoarelor de străzi vizate la parametrii tehnici corespunzători clasei tehnice, corectarea elementelor geometrice, astfel încât să se încadreze în prevederile legale, refacerea sistemului de colectare și evacuare a apelor pluviale“.

 
„Lucrările de îmbrăcăminte ale străzilor nu induc efecte negative asupra solului, drenajului apelor de suprafaţă, vegetaţiei, nivelului de zgomot, microclimatului sau populaţiei. Lungimea totală a străzilor ce se vor asfalta este de 10,500.00 m, iar suprafața carosabilă este de 53,763.50 mp“, conform sursei citate.
 
Despre Kronstarr Bau Company SRL
 
Kronstarr Bau Company SRL s-a aflat printre firmele care au semnat recent cu Primăria Jurilovca un contract pentru modernizarea drumurilor din comună.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 14 noiembrie 2023, Kronstarr Bau Company SRL a fost înființată în 2008, în Brașov, iar în 2020 firma și-a schimbat sediul social în București, pe bulevardul Mircea Eliade, nr. 7, Sectorul 1.
 
Firma se ocupă de alte lucrări speciale de construcții n.c.a. și figurează cu două puncte de lucru în Tulcea și unul în Brașov.
 
Kronstarr Bau Company SRL este controlată de compania brașoveană Adenium Imob SRL (deținută, la rândul său, de Negroni 1919 SRL și Filip Dumitrescu și administrată de Mihai Daniel Fetcu – asociatul unic al Negroni 1919 SRL).
 
Administratorul Kronstarr Bau Company SRL este Bianca Simion, iar societatea figurează, potrivit termene.ro, cu cinci achiziții directe (toate cu Ministerul Finanțelor Publice) și 24 de contracte publice (Comuna Cerna, Comuna Jurilovca, Municipiul Tulcea printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat 41 de angajați, profit peste 3,31 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 67,08 milioane de lei.
 
Despre Amero Impex Com SRL
 
În primăvara acestui an, Amero Impex Com SRL și-a adjudecat de la Primăria Mahmudia contractul vizând modernizarea aleilor pietonale din comună.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 14 noiembrie 2023, Amero Impex Com SRL a fost înființată în 1994, are sediul social în București, pe strada Baltagului, nr. 5, Sectorul 5 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic și administrator este Cristian Soldat, al cărui nume se leagă și de Sofvi Construct Instal SRL București.
 
Potrivit sursei citate, Amero Impex Com SRL figurează cu 34 de achiziții directe (Comuna Slava Cercheză, Comuna Ciucurova, Comuna Turcoaia, dar și alte autorități contractante) și șase contracte publice (Comuna Jijila, Comuna Ciucurova, Comuna Slava Cercheză printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Amero Impex Com SRL a declarat șase angajați, profit peste 280.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 7,53 de milioane de lei.
 
Despre Tehno-Edil AMF SRL
 
Recent, Tehno-Edil AMF SRL și-a adjudecat alături de alte societăți contractul de la Primăria Murighiol pentru lucrările de canalizare din Dunavățu de Sus și Dunavățu de Jos.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 13 noiembrie 2023, Tehno-Edil AMF SRL a fost înființată în anul 2016 și are sediul social în București, Sectorul 3, Bulevardul Theodor Pallady nr. 21, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Tehno-Edil AMF are un punct de lucru în Focșani.
 
Asociat unic figurează Valerica Mirela Crudu, care și administrează firma.
 
În 2022, societatea a declarat șapte angajați, profit peste 1,33 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 2,83 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Tehno-Edil AMF SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 10.098.317,58 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Comuna Baia, Comuna Bilciurești, Comuna Boldur, Comuna Carcaliu, Comuna Cerna, dar și altele.
 
Despre subcontractorul Rami Mondovia Construct SRL
 
Rami Mondovia Construct SRL a fost subcontractor și în cazul lucrărilor de asfaltare a străzilor din comuna Mahmudia, adjudecate în aprilie 2023.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 14 noiembrie 2023, Rami Mondovia Construct SRL a fost înființată în anul 2017 și are sediul social în Giurgiu, Bulevardul Ion IC Brătianu, nr. 10-12, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociați în firmă sunt Maria și Răzvan Laurențiu Drăguleț, ultimul fiind și administratorul societății, iar numele său regăsindu-se și în Infra Tech SRL
 
În 2022, Rami Mondovia Construct SRL a declarat patru angajați, profit peste 1,14 milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 1,98 de milioane de lei.
 
Potrivit Conifdas.ro, compania Rami Mondovia Construct SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.029.037,84 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Administrația Domeniului Public Sector 2, Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, Compania Municipală Termoenergetica SA, Comuna Berceni, Comuna Bragadiru, dar și altele.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a contractului încheiat de Primăria Comunei Cerna.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ioan Simiti, profesorul dobrogean care a fost decorat post - mortem cu titlul de Cetățean de onoare al localității Cerna, județul Tulcea
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Biblioteca Județeană Panait Cerna din Tulcea sărbătorește 40 de ani de existență (Galerie FOTO)

26 Apr 2024 412

Contracte publice Cerna Pro Construct SRL, din Cernavodă, cere să intre în insolvență!

25 Apr 2024 332

SC Histria Tour Mondial SRL declară pierdute certificatele de clasificare și fișele anexe

25 Apr 2024 202

„Ziua Bibliotecarului din România", marcată de Biblioteca Județeană Panait Cerna Tulcea

23 Apr 2024 367

Cumpărări directe Constanța Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă, contract de furnizare de agregate de carieră și de balastieră (DOCUMENT)

22 Apr 2024 421

Știri Constanța Iată unde pot depune constănțenii deșeurile voluminoase, săptămâna aceasta

17 Apr 2024 574

Cumpărări directe Constanța Primăria Cernavodă, pași în direcția împrejmuirii bazinului de înot semiolimpic (DOCUMENT)

09 Apr 2024 1193

UPDATE Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de ceață! Se circulă în condiții de vizibilitate scăzută pe Autostrada A2 București-Constanța

08 Apr 2024 420

Originar din Tulcea Aurelian Vlădescu, cercetătorul științific care și-a pierdut viața în timpul bombardamentului aviatic al americanilor

03 Apr 2024 630

Licitații Tulcea Masă caldă oferită la Școala „Panait Cerna“ din Cerna. Cui aparțin serviciile de catering (DOCUMENT)

30 Mar 2024 471

„Omagiu pentru mama armână”, organizat de comunitatea aromână din Tulcea

13 Mar 2024 636

Întrunirea din martie a Clubului de lectură pentru adolescenți BiblioTulcea

10 Mar 2024 447

Biblioteca Județeană „Panait Cerna” Tulcea „Festivalul mărțișorului” a ajuns la ediția a XVI-a

05 Mar 2024 430

Județul Tulcea, sub avertizare Cod Galben de ceață densă

05 Mar 2024 560

Expoziție tematică de Dragobete, la Biblioteca Județeană Panait Cerna Tulcea

22 Feb 2024 642