Licitații Tulcea Primăria comunei Ceatalchioi a încheiat un contract cu Kuhn România. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

  • Obiectul contractului este achiziția unui încărcător multifuncțional pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) în scopul intervenției în caz de situații de urgență
  • Achiziția face parte din proiectul „Achiziționare Utilaje Mobile pentru Situații de Urgență în comuna Ceatalchioi, județul Tulcea”
 
Primăria comunei Ceatalchioi, județul Tulcea a încheiat un contract cu firma Kuhn România, în valoare de 339.400 de lei, fără TVA.
 
Obiectul contractului este achiziția unui încărcător multifuncțional pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) în scopul intervenției în caz de situații de urgență.
 
Achiziția face parte din proiectul „Achiziționare Utilaje Mobile pentru Situații de Urgență în comuna Ceatalchioi, județul Tulcea”.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Contractul a fost încheiat la data de 23 august 2023. Tot atunci, anunțul a fost publicat în SEAP.
 
Despre Kuhn România
 
Potrivit termene.ro, Kuhn Romania SRL are sediul social pe Drumul Odăii nr. 14A, Otopeni, județul Ilfov, are ca obiect de activitate „comerț cu ridicata al mașinilor pentru industria minieră și construcții”, iar anul înființării este 1994.

Conform sursei citate, compania este controlată de Kuhn Holding Gesellschaft MBH (sediu în Austria). Kuhn Holding Gesellschaft MBH are o contribuție de 1.380.000 de lei.


Administratorii Kuhn Romania SRL sunt: Andreas Franz Kuhn (cetățean austriac), Mircea Stanciu și Stefan Georg Kuhn (cetățean austriac).

Andreas Franz Kuhn figurează cu această funcție și în Kuhn Real Estate Romania SRL, în timp ce Mircea Stanciu apare în companiile Gim Vision Power SRL, Vision Training SRL, Perseeus International SRL și Kuhn Real Estate Romania SRL.
 
Kuhn Romania SRL a raportat în anul 2022 următoarele date: 242.768.250 de lei – cifră de afaceri, 16.846.601 lei – profit și 68 – media de angajați.
 
Conform termene.ro, firma a încheiat 94 de contracte de achiziție publică, printre autoritățile contractante numărându-se: Primăria comunei Ostrov, Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA, Primăria Cernavodă, Serviciul public Ecosal Galați etc.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Primăria unei comune din Tulcea cumpără un buldoexcavator. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Regia Autonomă Administrația Zonei Libere Sulina modernizează portul Sulina Zona Mol-Bazin Maritim-Perimetrul II (DOCUMENT)

27 Apr 2024 290

Licitații Tulcea Primăria Horia a cumpărat un tractor în valoare de 43.000 de euro. Iată de la cine (DOCUMENT)

17 Apr 2024 407

Bunurile firmei Fish Tour Delta SRL, controlată de omul de afaceri Nicu Barbu, scoase la mezat de AJFP Tulcea (DOCUMENT)

08 Apr 2024 587

Frangomy Solutions SRL, dirigintele de șantier la modernizarea bulevardului Mamaia din Constanța, modificare de contract la șantierul pentru preluarea apelor din Tulcea (DOCUMENT)

01 Apr 2024 403

Licitații Tulcea Ce firmă va livra carne la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului?

28 Mar 2024 437

Licitații Tulcea Aproximativ 10 milioane de lei sunt puși la bătaie pentru reabilitarea și modernizarea școlii I.L. Caragiale (DOCUMENT)

26 Mar 2024 612

Licitații Tulcea Mega Edil SRL, peste 16,07 milioane de euro de la Consiliul Județean Tulcea, prin licitație deschisă! Va întreține drumurile din Est și Vest (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 614

Licitații Tulcea Două blocuri din municipiu vor fi reabilitate energetic (DOCUMENT)

07 Mar 2024 836

Licitații Tulcea Investiție de peste două milioane de euro a Primăriei Valea Nucarilor pentru infrastructura rutieră din satul Agighiol (DOCUMENT)

04 Mar 2024 701

Licitații Tulcea Două firme, una din Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, câștigătoare ale unui contract în comuna Beidaud (DOCUMENT)

29 Feb 2024 1142

Licitații Tulcea Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării cumpără combustibil pentru energie și încălzire. Detalii despre firma câștigătoare (DOCUMENT)

06 Feb 2024 781

Licitații Tulcea ARBDD, un nou contract subsecvent pentru studii de evaluare a resurselor acvatice vii (DOCUMENT)

06 Feb 2024 687

Licitații Tulcea Primăria alocă peste trei milioane de euro pentru reabilitarea energetică a mai multor blocuri din municipiu (DOCUMENT)

29 Jan 2024 838

Licitații Tulcea Trei firme vor livra conserve la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DOCUMENT)

22 Jan 2024 629

Licitații Tulcea Institutul Național de Cercetare Dezvoltare „Delta Dunării” Tulcea a atribuit două contracte în cadrul a două licitații diferite. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)

15 Jan 2024 623