Licitații Tulcea Primăria Topolog, contract cu Secunet Project SRL București pentru Centrul de monitorizare a situației din localitate (DOCUMENT)

  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Secunet Project SRL din București se va ocupa de furnizarea și instalarea echipamentelor pentru Centrul de monitorizare în timp real a situației din Topolog, în urma contractului adjudecat de la Primăria Comunei Topolog.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Denumirea contractului este „Proiectare tehnică de securitate, furnizare echipamente pentru Centru de monitorizare în timp real a situației din localitate- Sistem de monitorizare și siguranță a traficului și extindere sistem Wi-fi în spații publice, inclusiv manoperă, instalare, configurare, instruire“.
 
Conform sursei citate, valoarea totală a contractului este de 841.111,15 lei fără TVA, inițial contractul fiind estimat la 880.195,28 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Despre Secunet Project SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 21 noiembrie 2023, Secunet Project SRL a fost înființată în 2016, are sediul social în București, Sectorul 3, stradas Miletin, nr. 49 și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
 
Asociați sunt Maria Laiu și Elena Cristina Badea, iar administrator este Cristian Predescu.
 

Firma figurează cu 29 de contracte publice, printre autoritățile contractante regăsindu-se Primăria Sectorului 4 București, Ministerul Apărării UM 02547 București, Direcția de Mobilitate Urbană Sectorul 4, dar și altele.
 
În 2022, societatea a declarat 88 de angajați, profit peste 2,81 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 42,27 de milioane de lei.

 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Mai multe terenuri scoase la vânzare de Primăria Comunei Topolog, județul Tulcea
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța Noi locuri de parcare vor fi amenajate pe aleea Topolog (GALERIE FOTO)

09 Aug 2023 997

Mai multe terenuri scoase la vânzare de Primăria Comunei Topolog, județul Tulcea

21 Oct 2022 1659

Județul Tulcea O parte a Liceului Tehnologic Topolog se modernizează. Care este suma alocată (DOCUMENT)

18 Nov 2021 2864

Județul Tulcea Echipamentul IT din cadrul proiectului ”Extindere si dotare Liceu Tehnologic Topolog”, livrat de o firmă din Iași (document)

09 Sep 2020 3070

Constanța Doi copii, cercetați după ce au smuls geanta unei bătrâne

14 Jan 2020 2653