Licitații Tulcea Primăriile Chilia Veche și Valea Nucarilor achiziționează autospeciale stingere incendii, de la aceeași firmă (DOCUMENTE)

  • În ambele situații, ofertant câștigător este firma Romprim SA.
 
Comuna Chilia Veche (Primăria Chilia Veche) și Comuna Valea Nucarilor (Primăria Valea Nucarilor), ca autorități contractante, achiziționează câte o autospecială stingere incendii, achizițiile fiind atribuite prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
În ambele situații, ofertant câștigător este firma Romprim SA, contractele, în valoare de 1.066.990 lei fiecare, având data de 11 august 2023.
 
Contractele sunt „Furnizare autospecială stingere incendii în cadrul proiectului «Achiziție autospecială stins incendii și generator pentru situații de urgență în comuna Valea Nucarilor, județul Tulcea»“, respectiv „Furnizare autospecială stingere incendii în cadrul proiectului «Creșterea capacității de intervenție în situații de urgență în comuna Chilia Veche, județul Tulcea»“. 
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, sursele de finantare ale contractelor sunt asigurate din POPAM 2014-2020. Autospecialele sunt de capacitate medie, pentru stingerea incendiilor, cu dotări specifice și accesorii suplimentare, conform caietului de sarcini.
 
Despre SC Romprim SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 22 august 2023, firma SC Romprim SA a fost înființată în anul 1992, adresa sediului social este în București, iar obiectul de activitate este „Fabricarea autovehiculelor de transport rutier“.
 
În SC Romprim SA pachetul de acțiuni este deținut de Listă acționari (100%). Administratori: Adrian Crețoiu, Adrian Mihăilă, Alexandru - Adrian - Cătălin Stancov. 
 
În 2022, SC Romprim SA a avut o cifră de afaceri de 41.861.078 lei, un profit de 7.582.055 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 39.

 
Platforma termene.ro informează că SC Romprim SA are aproape 200 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Tulcea
Primăria Sfântu Gheorghe achiziționează o autospecială de stingere incendii de la Romprim SA (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tulcea Primăria Sfântu Gheorghe achiziționează o autospecială de stingere incendii de la Romprim SA (DOCUMENT)

24 May 2023 961

CNACN SA Constanța achiziționează o autospecială de stins incendii cu apă și spumă de capacitate mare (DOCUMENT)

21 Nov 2022 1629

Primăria Ceatalchioi achiziționează autospecială de pompieri pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei (DOCUMENT)

21 Oct 2022 1373