Licitații Tulcea Sofvi Construct Instal SRL și Tehno-Edil AMF SRL extind canalizarea din Slava Rusă, din comuna Slava Cercheză! Contract peste 930.000 de euro (DOCUMENT)

  • În luna martie, Sofvi Construct Instal SRL și Tehno-Edil AMF SRL s-au regăsit printre firmele care și-au adjudecat contractul pentru extinderea rețelei de canalizare în Jijila, județul Tulcea.
Sofvi Construct Instal SRL și Tehno-Edil AMF SRL și-au adjudecat de la Primăria Slava Cercheză, din județul Tulcea, contractul privind extinderea rețelei de canalizare din Slava Rusă.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Contractul are o valoare totală de 4.647.061,08 lei fără TVA, adică peste 930.000 de euro, la cursul actual, inițial valoarea fiind estimată la 4.704.170,57 de lei fără TVA.
 
În luna martie, Sofvi Construct Instal SRL și Tehno-Edil AMF SRL s-au regăsit printre firmele care și-au adjudecat contractul pentru extinderea rețelei de canalizare în Jijila, județul Tulcea.
 
Pentru a reveni la noul contract, denumirea acestuia este „Proiectare ți execuție «Extindere rețea de canalizare și realizare racorduri la sistemul de canalizare existent în localitatea Slava Rusă, comuna Slava Cercheză, județul Tulcea»“.
 
În descrierea contractului se precizează că „scopul realizării obiectivului în cazul de față este de a extinde sistemul de colectare și transport a apei uzate menajere și dotarea acestuia cu cămine de racord, complet echipate, pozate pe domeniul public, la limita de proprietate“.
 
„Prin realizarea investiției, obiectivul principal care a fost vizat este acela de creștere a gradului de confort și necesitatea unui trai decent al populației, eliminarea riscurilor de afectare a sănătății populației și alinierea la standardele europene“, au mai precizat reprezentanții autorității contractante.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 

Despre Sofvi Construct Instal SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 16 aprilie 2024, Sofvi Construct Instal SRL a fost înființată în anul 2015, are sediul social în București, Sectorul 2, Bulevardul Chișinău, nr. 16 și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.

 
Asociați figurează Mihail Feodor (90%) și Cristian Soldat, ultimul fiind și administratorul societății, iar numele său figurând și în Amero Impex Com SRL București.
 
La rândul său, Mihail Feodorov mai apare și în Ravnet SRL București.
 
Conform termene.ro., Sofvi Construct Instal SRL figurează cu 14 achiziții directe (Comuna Peceneaga, Comuna Cerna, Comuna Tuzla printre autoritățile contractante) și zece contracte publice (Comuna Jijila, Comuna Jurilovca, Comuna Teiu printre autoritățile contractante).
 
În 2023, societatea a declarat 11 angajați, profit peste 970.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 26,36 de milioane de lei.
 
Despre Tehno-Edil AMF SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 16 aprilie 2024, Tehno-Edil AMF SRL a fost înființată în anul 2016, are sediul social în București, Sectorul 3, Bulevardul Theodor Pallady și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Tehno-Edil AMF SRL are un punct de lucru în Focșani, dar și în Sectorul 3, pe strada Lobodei.
 
Asociat unic figurează Valerica Mirela Crudu, care și administrează firma, numele său legându-se și de Edil Road Design SRL.
 
Conform termene.ro, Tehno-Edil AMF SRL figurează cu 125 de achiziții directe (Comuna Izvoarele, Comuna Greci, Comuna Horia printre autoritățile contractante) și 13 contracte publice (Comuna Jijila, Comuna Zabrani, Comuna Sintea Mare printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Tehno-Edil AMF SRL a declarat șapte angajați, profit peste 1,33 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 2,83 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Curtea de Apel Constanța, învestită cu soluționarea unei înspăimântătoare crime din Slava Cercheză (Tulcea)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Extinderea rețelei de canalizare în Jijila, județul Tulcea, costă peste 4,17 milioane de euro! Ce firme și-au adjudecat contractul (DOCUMENT)

25 Mar 2024 604

Licitații Tulcea Consiliul Local al comunei Jurilovca cheltuie aproximativ 40 de milioane de lei pentru modernizarea drumurilor locale (DOCUMENT)

06 Nov 2023 1313

Licitații Tulcea Trei firme și-au adjudecat un contract de aproape 1,8 milioane de euro de la Primăria Murighiol (DOCUMENT)

13 Sep 2023 1599

Licitații Tulcea Comuna Baia, contract de peste 1,6 milioane de euro cu trei companii, pentru branșamentele la apă (DOCUMENT)

09 Jun 2023 1335

Comuna Izvoarele, din Tulcea, contract de peste 3,74 milioane de euro pentru modernizarea străzilor din satul Iulia (DOCUMENT)

16 May 2023 1417

Comuna tulceană Izvoarele modernizează străzile în satul Alba. Cui a atribuit contractul de peste 2,84 de milioane de euro! (DOCUMENT)

02 May 2023 1248

Peste 3,56 de milioane de euro pentru asfaltarea străzilor din comuna tulceană Mahmudia. Ce firme se vor ocupa de lucrări (DOCUMENT)

27 Apr 2023 1313