Lucrările de reabilitare a taluzului care a luat-o la vale la Cumpăna, verificate de Supervision Construction SRL (document + galerie foto)

Societatea Supervision Construction SRL şi-a adjudecat de la Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa contractul privind verificarea lucrărilor de reabilitare a taluzului, tronson cuprins între strada Prelungirea Canalului şi strada Ştefan cel Mare, din comuna Cumpăna, situată pe malul Canalului Dunăre - Marea Neagră.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa a atribuit contractul „Supervizare lucrări şi dirigenţie de şantier pentru «Reabilitare taluz afectat de alunecarea de teren (calamitate naturală) zona Cumpăna - mal stâng Canal Dunăre-Marea Neagr㻓 societăţii Supervision Construction SRL. Contractul atribuit are o valoare de 404.574,44 de lei.
 
Serviciile şi activităţile de supervizare care fac obiectul achiziţiei sunt cele privind gestionarea din punct de vedere tehnic şi financiar a proiectului si de supraveghere lucrări prin dirigenţie de şantier, pentru a se asigura că antreprenorul execută lucrările în conformitate cu obligaţiile contractuale, în special în ceea ce priveşte durata, cantitatea, calitatea ş costul lucrărilor. Supervizorul trebuie să îşi ducă la îndeplinire rolul său, în sensul definit de Hotărârea Guvernului nr.1/2018 din 10 ianuarie 2018, pentru aprobarea condiţiilor generale şi specifice pentru anumite categorii de contracte de achiziţie aferente obiectivelor de investiţii finanţate din fonduri publice. De asemenea, supervizorul, pe perioada de execuţie a obiectivului, va asigura din bugetul aferent contractat un album fotografic detaliat cu etapele de execuţie.
 
Reamintim că, încă din luna mai, situaţia pe strada Dunării, tronsonul cuprins între strada Prelungirea Canalului şi strada Ştefan cel Mare, din comuna Cumpăna, situată pe malul Canalului Dunăre - Marea Neagră, era critică. Oamenii care locuiesc pe strada Dunării sunt disperaţi. Primăria şi Consiliul Local al Comunei Cumpăna au făcut un apel la Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile Constanţa, care se ocupă de consolidarea falezei ce a luat-o la vale.
 

Supervision Construction SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în 2006, societatea are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Bucur Liviu este asociat unic şi administrator al societăţii, care desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 84.684 de lei şi un profit de 11.656 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 87.029 de lei şi un profit de 27.047 de lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur angajat, profit de 48.817 lei şi o cifră de afaceri de 123.900 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 

Citeşte şi:
 
Geostud SRL din Bucureşti va elabora studiul geotehnic Taluzul care a luat-o la vale la Cumpăna va fi reabilitat (document)


 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CN ACN Constanța Ce lucrări au fost executate la taluzul de la Canalul Dunăre - Marea Neagră din Cumpăna

23 Jan 2020 1155

„Preţul cel mai scăzut” a cântărit greu! Ce firmă din Constanţa a supravegheat lucrări de la lacurile Neptun 1 şi 2 (documente)

15 Jun 2016 1358

Nouă societăţi pentru un loc la RAEDPP Firme cu lipici la banii publici se „bat" pentru dirigenţia şantierului Campusului Social

08 Mar 2012 2576

Atribuirea contractului de supraveghere execuţie lucrări, din cadrul proiectului "Sistem de management al traficului de nave pe Dunare şi de informare asupra transportului pe ape interioare RoRIS"

07 Dec 2011 788

Supervision Construction SRL va supraveghea implementarea proiectului RORIS II

06 Dec 2011 1672

Supraveghere executie lucrari (dirigentie santier) pentru implementarea proiectului RORIS II - 21.11.2011

21 Nov 2011 1294