MApN prin UM 02464 București achiziționează vaccin împotriva febrei galbene. Doze vor ajunge și la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța (DOCUMENT)

Foto: PexelsMinisterul Apărării prin Unitatea Militară 02464 București (Centrul de Logistică Medicală și Depozit Sanitar Sud) a lansat un anunț de participare de achiziție vaccine viu atenuat împotriva febrei galbene. Dozele sunt pentru mai multe spitale militare din țară, printre care și Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea este estimată la 400.264,56 lei

Descrierea contractului:

Furnizarea de vaccin, conform caietului de sarcini, prin încheierea unui Acord-cadru cu operatorii economici ale căror oferte admisibile se vor poziționa pe primele 3 locuri în clasamentul întocmit în baza criteriului de atribuire menționat la punctul II.2.5.din Fisa de date a achiziției.

Contractele subsecvente se vor încheia de către fiecare utilizator în parte cu operatorul economic declarat câștigător pentru cantitățile solicitate de către utilizatorul respective.

Cantitate estimată minimă pe contract subsecvent:
 • 1 Cantitate estimată maximă pe contract subsecvent:
 • 400 Cantitate estimată minimă pe acord cadru:
 • 74 Cantitate estimată maximă pe acord cadru: 2480
Persoanele ce dețin funcții de decizie în autoritatea contractanta cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de achiziție publica sunt:
 • Gavra Daniel-sef unitate militara;
 • Stancuțu Cristian-locțiitor;
 • Saragea Nicoleta-sef birou;
 • Tudorache Adriana Cristina-contabil sef;
 • Andrei BERES-consilier juridic,
 • STANCU Georgiana-p. Sef. serviciu achiziții publice,
 • IONIȚĂ Alexandra-Președinte comisie de evaluare,
 • LĂCĂTUȘU Ștefană Violeta-membru comisie de evaluare,
 • MICHI Măria Mihaela-membru comisie de evaluare,
 • TUDOR Alexandra Mihaela-membru rezerva comisie de evaluare.
Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29.02.2024, ora 15:00. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și; 

Act de urbanism, emis de MunicipalitateInvestiții la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administrația Chițac bagă peste 1,4 milioane de euro în noul sediu al Poliției Locale Constanța

13 Apr 2024 722

Primăria comunei Tuzla, județul Constanța, achiziționează servicii de salvare acvatică

13 Apr 2024 402

Licitații Constanța Investiție estimată la trei milioane de euro pentru creșterea eficienței energetice a Liceului Tehnologic Tomis (DOCUMENT)

12 Apr 2024 440

Primăria Constanța caută medici veterinari de liberă practică. Contractul de peste 3,2 milioane de lei, scos la licitație (DOCUMENT)

12 Apr 2024 431

Teren de pe Aleea Universității din Constanța, vândut la licitație

11 Apr 2024 830

Primăria Constanța vinde la licitație un teren de pe strada Flămânda

11 Apr 2024 456

Primăria Albești, județul Constanța, reabilitează Școala Gimnazială „Ion Creangă“. Transpetru Serv SRL și Con Ted Company SRL vor încasa peste 1,4 milioane de lei (DOCUMENT)

10 Apr 2024 440

Primăria Comunei Amzacea, județul Constanța cumpără mobilier școlar și mobilier grădinițe pentru unitățile de învățământ din comună (DOCUMENT)

09 Apr 2024 469

Municipalitatea a demarat licitațiile pentru execuția lucrărilor de rea-bilitare termică pentru trei blocuri de pe strada Soveja din Constanța

09 Apr 2024 500

Fabrica de apă de la Crîngu se vinde pe bucăți Licitație la fiscul din Constanța pentru valorificarea bunurilor firmei Izvor M.D.Crîngu SRL, deținută de familia Comănescu (DOCUMENT)

09 Apr 2024 937

Primăria Comunei Amzacea, județul Constanța dotează școala din comună cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale (DOCUMENT)

08 Apr 2024 360

Licitații Constanța Primăria Limanu organizează licitație pentru modernizarea mai multor străzi (DOCUMENT)

07 Apr 2024 465

Decizie CNSC O licitație organizată Serviciul de Ambulanță Județean Constanța pentru furnizare de materiale sanitare a fost contestată!

07 Apr 2024 458

Contractul de finanțare, semnat la MDLPA Primăria a scos la licitație elaborarea documentației tehnico-economice și execuție lucrări pentru bulevardul Madrid din Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 585

Primăria Dumbrăveni din județul Constanța, lansează licitație pentru implementarea sistemului digital „Funcționarul public virtual” (DOCUMENT)

03 Apr 2024 494