Act de urbanism, emis de Municipalitate Investiții la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța

  • Un punct de conexiune în anvelopă de beton unificată pentru racordarea la rețeaua electrică a obiectivului, Spitalul Militar va fi realizat de Rețele Electrice Dobrogea.
  • Colonelul medic Nicolae-Cătălin Boca, directorul Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța, a precizat că este o investiție programată.
  • Prin această investiție se dorește creșterea fluxului de energerie electică pentru deservirea unității medicale.
 
Societatea E-Distribuție Dobrogea (actuala Rețele Electrice Dobrogea) prin Unitatea Militară 02175 Constanța, Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Gafencu”, a obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism.
 
Este vorba despre autorizația de constuire nr. 149 din data de 20 februarie 2024  care constă în: „Construire punct de conexiune în
anvelopă de beton unificată pentru racordarea la rețeaua electrică a obiectivului, Spitalul Militar, amplasat în municipiul Constanța, bd-ul. Mamaia, nr. 96“. Actul emis de Municipalitate este valabil 24 de luni.
 
„Este o investiție programată prin care se dorește creșterea fluxului de energerie electică pentru deservirea spitalului“, a explicat, pentru ZIUA de Constanța, colonelul medic Nicolae-Cătălin Boca, directorul Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Gafencu”din Constanța.
 
 

Despre E-Distribuție Dobrogea

 
 
Rețele Electrice Dobrogea (parte a grupului PPC, denumită anterior E-Distribuţie Dobrogea) este noua denumire a companiei care gestionează rețelele de distribuție a energiei electrice în județele Constanța, Tulcea, Călărași și Ialomița.
 
Compania a fost înființată în 2002, are sediul social pe strada Nicolae Iorga, nr. 89A din Constanța și se ocupă de distribuția energiei electrice.
 
Acționarii companiei sunt Public Power Corporation SA, din Grecia, cu 75.097% din capitalul social, Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie SA, cu 24.903% din capitalul social.

Adminstratorii companiei sunt: Agafiței Ghoeghiță, Georgios Stassis, Grozavu Ion Gabriel, Manos Anastasios, Pește Mihai-Constantin, Popescu Alexandru-George, Popescu Răzvan-Cristian.

În anul fiscal 2022, compania cu 615 salariați a raportat o cifră de afaceri de 640.075.731 lei și un profit de 75.867.135 lei.

Potrivit termene.ro, Societatea de Administrare a Participațiilor In Energie SA mai este asociată în Retele Electrice Banat SA, Retele Electrice Muntenia SA, Indra Soluciones Tecnologias de LA Informacion Romania SA,  PPC Energie SABucuresti, PPC Energie Muntenia SA, Hidro Tarnita SA, Fondul de Investiții In Energie Kazah-Roman SA și Titan Power SA.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 
Afaceri Constanța Eco Fire Sistems și Sterileco au câștigat o licitație organizată de Spitalul Militar. Contractul vizează colectarea de deșeuri (DOCUMENT)
 
Ce societate livrează o masa de operație pentru Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

15 Apr 2024 920

​Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța angajează paznic. Detalii

15 Apr 2024 578

Firma Black Sea Euro Investments SRL, oligată de judecătorii să achite 400 de lei Spitalului Militar de Urgență din Constanța

07 Apr 2024 682

UPDATE Termoficare Constanța Anumiți consumatori, afectați de o avarie, vor putea beneficia din această seară de agent termic

20 Mar 2024 670

Lucrări RAJA la Constanța! Mai multe zone, fără apă la robinete! Afectat și Spitalul Militar “Dr. Alexandru Gafencu”

20 Mar 2024 1195

Termoficare Constanța Căldura și apa caldă oprite din cauza unei avarii în câteva zone ale municipiului Constanța

19 Mar 2024 656

Spitalul Militar de Urgență Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

15 Mar 2024 1135

UPDATE Spitalul Militar Constanța și sediul IPJ Constanța, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii. Ce puncte termice mai sunt afectate

14 Mar 2024 616

Spitalul Militar de Urgență Constanța, dat în judecată de Black Sea Euro Investments SRL. La mijloc, un litigiu privind achizițiile publice

03 Mar 2024 886

Locuri de muncă Constanța Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” scoate la concurs două posturi vacante

01 Mar 2024 1760

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Grigore Gafencu” Constanța face angajări. Ce post este scos la concurs și ce vechime îți trebuie

01 Mar 2024 1221

MApN prin UM 02464 București achiziționează vaccin împotriva febrei galbene. Doze vor ajunge și la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța (DOCUMENT)

25 Feb 2024 781

Termoficare Constanța, anunț despre lucrările desfășurate pentru eliminarea unor avarii

21 Feb 2024 552

Apă caldă și încălzire oprite în municipiul Constanța din cauza unor avarii. Ce zone sunt vizate

21 Feb 2024 628

Locuri de muncă Constanța Spitalul Militar de Urgență Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

14 Feb 2024 1158