Afaceri Constanța Eco Fire Sistems și Sterileco au câștigat o licitație organizată de Spitalul Militar. Contractul vizează colectarea de deșeuri (DOCUMENT)

  • Obiectul achiziției este colectare deșeuri rezultate din activitatea medicală
 
Spitalul Militar de Urgență Constanța și firmele Eco Fire Sistems SRL, respectiv Sterileco au încheiat un contract în valoare de 343.288 de lei, fără TVA.
 
Obiectul achiziției este colectare deșeuri rezultate din activitatea medicală.
 
Descrierea succintă
 
Achiziţionarea serviciilor de colectare, transport şi neutralizare/eliminare a deşeurilor medicale inclusiv furnizare recipiente colectare (saci/cutii/bidoane), aferente activităţilor medicale pentru 12 luni locație la Spitalul Militar de Urgenta Constanta (SMUCT) , aflat în Bulevardul Mamaia, nr 96 și Ofertantul va face dovada posibilităţii de a presta serviciile de colectare, transport şi neutralizare deşeuri medicale aferente activităţii ambelor locatii, deşeuri a căror colectare şi eliminare fac obiectul unor măsuri speciale privind prevenirea infecţiilor conform HG 856/2002, inclusiv furnizare recipienţi de colectare (saci/cutii/bidoane din plastic), executând următoarele activităţi:
a) preluarea şi manipularea deşeurilor periculoase / toxice şi punerea la dispoziţie de recipienţi necesari colectării, în condiţiile respectării Ordinului 1226/2012;
b) transportul deşeurilor periculoase/toxice în condiţiile respectării HG 1061/2008 privind transportul deşeurilor periculoase şi nepericuloase pe teritoriul României;
c) eliminarea finală a tuturor tipuri de deşeuri medicale periculoase/toxice de către ofertant sau o altă firmă specializată cu care ofertantul are contract de colaborare prin proceduri autorizate pentru fiecare tip de deşeuri.
 
Contractul a fost atribuit prin procedură simplificată.
 
Data încheierii a fost 30 octombrie 2023 și tot atunci a fost făcut public în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).
 

Despre Eco Fire Sistems SRL
 
Conform termene.ro, Eco Fire Sistems SRL este funcțională din anul 2001, are sediul în comuna Lumina, județul Constanța și obiectul de activitate este „tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase”.

 
Societatea este deținută de Sandu Ionel Popescu și Nicoleta – Luminița Popescu. De asemenea, Sandu Ionel Popescu este și administratorul firmei.
 
Termene.ro arată că el mai face parte din: Laguna Land SRL, Club Orizont SRL, Green Fire Team SRL, Parsec Original Mastercraft SRL și Petrograma Trade SRL (radiată). Nicoleta – Luminița Popescu apare în Club Orizont SRL, Green Fire Team SRL și Eco Chim Test SRL.
 
Eco Fire Sistems SRL are câștigate 120 de contracte publice, iar printre contractanți se află Spitalul Clinic Filantropia, DGASPC Brăila sau Spitalul Județean Tulcea.
 
În ultimul an, firma a realizat un profit egal cu 3.194.720 de lei la o cifră de afaceri de 41.060.261 de lei. Media de angajați a fost egală cu 79.
 
Despre Sterileco
 
Potrivit termene.ro, Sterileco SRL a fost înființată la data de 6 decembrie 2002, obiectul de activitate este „tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase” și sediul este în București, sectorul 4, pe Calea Văcărești nr. 391.
 
Firma a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 66.768.387 de lei, o pierdere egală cu 18.434.608 lei și o medie de 253 de angajați.
 
Sterileco SRL este deținută de Stericycle Europe SARL din Luxemburg și Stericycle International LCC din Statele Unite ale Americii.
 
Administratorul este americanul Daniel Vincent Ginnetti.
 
El mai apare cu această funcție în: Dozimed SRL, Mondeco SRL (radiată) și Eurotrans Chem Services SRL (radiată).
 
Conform termene.ro, Sterileco SRL a câștigat 264 de achiziții publice.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 
Citește și:
Ce societate livrează o masa de operație pentru Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primarul din Constanța, dat în judecată de o companie privată! Afaceriștii cer refacerea certificatelor de urbanism pentru mai multe terenuri din Dosarul Retrocedărilor (MOTIVARE)

26 Apr 2024 733

Afaceri Constanța O firmă înființată anul trecut a bifat un contract de 50.000 de lei cu Primăria Băneasa. Despre ce este vorba (DOUCMENTE)

26 Apr 2024 480

Afaceri Constanța Primăria Crucea plătește peste 24.000 de euro pentru elaborarea studiului de fezabilitate privind modernizarea unui drum (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 453

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 698

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 689

Om de afaceri din Constanța A trecut un an de la moartea lui Tinel Timu, împușcat mortal în Canada

21 Apr 2024 733

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 543

Poșta Română a bifat un contract de peste 62.000 de euro cu Direcția Generală Asistență Socială Constanța. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

20 Apr 2024 561

Directori din Consiliul Județean Constanța și oameni de afaceri, condamnați definitiv! Cererea de revizuire, respinsă

19 Apr 2024 1691

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 399

Imobiliare Constanța Mation SRL a obținut un certificat de urbanism de la municipalitate

18 Apr 2024 395

Afaceri Constanța Două terenuri din comuna Lipnița sunt scoase la vânzare. Când are loc licitația

18 Apr 2024 406

Primăria Constanța a emis autorizația de construire Marinii Buildings Development SRL, undă verde pentru investiția de pe strada Eduard Caudella

17 Apr 2024 647

Frimituri SRL furnizează materiale de promovare și protocol pentru Primăria Constanța (DOCUMENT)

16 Apr 2024 390

Afaceri Constanța Primăria Nicolae Bălcescu va avea un sistem de distribuție gaze naturale. Iată cine va asigura dirigenția de șantier (DOCUMENTE)

16 Apr 2024 583