Nuclearelectrica SA consultă piața pentru atribuirea unui contract! Ce prevede acesta (DOCUMENT)

FotO. NuclearelectricaSocietatea Națională Nuclearelectrica SA consultă piața pentru atribuirea unui contract de obținere a unei soluții de inventariere electronică a mijloacelor fixe, obiectelor de inventar și a stocurilor pentru cele trei entități SNN, respectiv SNN Sediul central, Sucursala CNE Cernavodă și Sucursala FCN Pitești.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, termen limită pentru depunerea documentației este 16-02-2024, iar data licitației este 23-02-2024.

Soluția de inventariere electronica a mijloacelor fixe, obiectelor de inventar și a stocurilor pentru SNN sediul central, sucursala CNE Cernavodă și sucursala FCN Pitești, consta în achiziționarea și implementarea unei soluții de inventariere electronica pe specificul SNN, pentru automatizarea și eficientizarea proceselor de lucru din teren, prin reducerea redundantelor, sincronizarea activităților, creșterea gradului de trasabilitate, oferind vizibilitatea în timp real.

Soluția furnizata vă cuprinde o etapa de analiza a fluxului de lucru aplicabil SNN, integrarea cu sistemele ERP și Asset Suite folosite în cadrul activităților SNN, implementarea propriu-zisa, sesiuni de instruire utilizatori în vederea operării soluției informatice și suport pe întreagă perioada contractuala.

În acest context, obiectul achiziției presupune realizarea următoarelor activități principale:
i. Elaborarea și furnizarea soluției IT pentru implementarea sistemului antereferit;
îi. Furnizarea aplicației software necesara implementării soluției IT propuse;
iii. Instalarea, configurarea și testarea componentelor aplicației software în vederea punerii în funcțiune / activării acesteia;
iv. Punerea în funcțiune a aplicației software și efectuarea probelor funcționale;
v. Transferarea către SNN a licențelor perene aferente aplicației software;
vi. Servicii de instruire a utilizatorilor;
vii. Suport tehnic


Soluția software de inventariere a activelor (mijloace fixe, obiecte de inventar și stocuri) ce urmează a fi implementata va deservi cel puțin 30 utilizatori din cadrul SNN și trebuie să permită funcționarea în conformitate cu cerințele descrise în Cerințele Benficiarului atașate prezentului anunț.

La elaborarea propunerii de oferta se vor avea în vedere principalele responsabilități pe care viitorul Contractant le va avea pe perioada derulării contractului și care sunt descrise în Cerințele Benficiarului.

Aspectele supuse consultării sunt următoarele:
i. Potenţiale soluţii de natura tehnica și/sau comerciala pentru a raspunde nevoilor SNN;
îi. Propuneri legate de strategia de contractare, cum ar fi cerințele de calificare solicitate operatorilor economici;
iii. Ofertarea de preţuri corespunzătoare soluţiei/soluţiilor propuse.

În acest context, se așteaptă primirea de propuneri de oferta (tehnice și financiare), neangajante pentru niciuna dintre parti, care să conțină:
a) descrierea aplicației software, respectiv „Soluție de inventariere electronica a mijloacelor fixe, obiectelor de inventar și a stocurilor pentru cele trei entități SNN, respectiv SNN Sediul central, Sucursala CNE Cernavodă și Sucursala FCN Pitești” cu respectarea cerințelor și functionalitatilor mai sus formulate. Se vă prezenta soluția propusa împreună cu o diagrama cu arhitectura sistemului propus care să reflecte un posibil mod de implementare în cadrul SNN, luând în considerare integrarea cu sistemele ERP și Asset Suite ale SNN.
b) Se vă propune un Plan/Grafic de implementare etapizat care vă include descrierea fiecărei etape și, după caz, serviciile necesar a fi prestate, resursele materiale, umane și de timp necesare.
c) Perioada de garanție a aplicației software (calculata de la data punerii în funcțiune a acestuia) și condițiile de acordare a acesteia.
d) Suportul tehnic acordat în perioada de garanție și postgaranție.
e) Toate costurile necesare implementării proiectului, respectiv, dar fară a se limita la acestea, cele necesare furnizării și instalării aplicației software la nivelul SNN, cele legate de proiectare, documentare, instalare, configurare a soluției, elaborare/furnizare a documentației solicitate și a celor legate de transferul licențelor perene necesare utilizării. Preturile ofertate vor fi exprimate în lei, fară TVA.

Propunerile de oferte vor fi transmise până la data de, cel tărziu, 16.02.2024, prin e-mail, la adresele: marius.spirea@nuclearelectrica.ro , cristian.onoiu@nuclearelectrica.ro și răzvan.rachiță@nuclearelectrica.ro.

După primirea și analizarea ofertelor, în perioada 19 - 23.02.2024, aspecte legate de acestea se vor putea clarifica în scris, prin e-mail și/sau prin discuții cu fiecare participant atât fizic, cât și prin intermediul platformei Microsoft Teams. 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 


Citește și: 

SN Nuclearelectrica SA atribuie un contract de servicii de audit electroenergetic și termoenergetic (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Nuclearelectrica SA scoate din conturi peste 1,3 milioane de lei pentru determinarea și evaluarea noxelor de la CNE Cernavodă (DOCUMENT)

12 Jun 2024 505

Județul Constanța Acord pentru retehnologizarea Unității 1 a Centralei Nucleare Cernavodă

11 Jun 2024 583

Nuclearelectrica SA, achiziție de peste 320.000 de euro pentru Testul de etanșeitate a Reactorului de la Unitatea 2 a CNE Cernavodă (DOCUMENT)

11 Jun 2024 1123

Incendiu la CNE Cernavodă! Oficial de la SN Nuclearelectrica despre eveniment

11 Jun 2024 820

Licitații Constanța Nuclearelectrica Serv SRL Cernavodă cumpără autoutilitare electrice (DOCUMENT)

10 Jun 2024 468

Ceremonie la Centrala de la Cernavodă! Au fost inaugurate lucrările la Instalația de Detritiere

10 Jun 2024 568

Licitații Constanța Societatea Națională Nuclearelectrica SA cumpără antiscalant și cărbune activ (DOCUMENTE)

07 Jun 2024 493

Nuclearelectrica SA investește peste două milioane de lei pentru implementarea unei platforme tip PMS la CNE Cernavodă (DOCUMENT)

06 Jun 2024 499

Licitații Constanța Nuclearelectrica SA cumpără cu 250.000 de euro sistem de mentenanță a licențelor pentru bazele de date de la CNE Cernavodă (DOCUMENT)

03 Jun 2024 418

Achiziții Constanța Nuclearelectrica Serv SRL vrea să cumpere echipamente de protecție. Când are loc licitația (DOCUMENT)

02 Jun 2024 437

Achiziții Constanța Nuclearelectrica Serv SRL cumpără unități de aer condiționat de la o firmă din Galați (DOCUMENT)

01 Jun 2024 516

Societatea Națională Nuclearelectrica, contract pentru actualizarea Studiului de Fezabilitate pentru Proiectul de Retehnologizare Unitate 1 CNE Cernavodă (DOCUMENT)

22 May 2024 981

Firme Constanța Au fost numiți administratorii provizorii ai Nuclearelectrica Serv SRL. Iată durata mandatului

22 May 2024 742

SN Nuclearelectrica verifică comportamentul construcțiilor prin măsurători la tasare. Două imobile de la Cernavodă și unul din Constanța, vizate

22 May 2024 578

Licitații Constanța Societatea Națională Nuclearelectrica SA achiziționează piese de schimb pentru unități de răcire (DOCUMENT)

21 May 2024 446