Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Tactica Outdoor îi îmbracă pe poliţiştii locali din Constanţa

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Municipalitatea va achiziţiona uniforme de poliţie pentru angajaţii Poliţiei Locale Constanţa de la o societate din Bucureşti, contra sumei de aproximativ 100.000 de lei. Este vorba despre achiziţionarea de „componente din uniforma de serviciu a poliţistului local care au depăşit durata maximă de uzură“, ce vor fi livrate conform contractului de SC Tactica Outdoor SRL.

Conform informaţiilor din caietul de sarcini, Tactica Outdoor va livra Poliţiei Locale: 17 sacouri, 125 de pantaloni de vară pentru femei şi bărbaţi, 16 pantaloni matlasaţi pentru femei şi bărbaţi, zece fuste, 49 de şepci de vară pentru ordine publică şi pentru circulaţie, 16 pălării pentru femei, 16 căciuli, 90 de cravate, 97 de cămăşi simple din ţesătură bleu cu mânecă lungă pentru femei şi bărbaţi, 83 de cămăşi cu mânecă lungă pentru ordine publică şi 66 de cămăşi asemănătoare pentru cei de la Circulaţie, 83 de cămăşi cu mânecă scurtă pentru angajaţii de la Ordine publică şi 66 pentru cei de la Circulaţie.

În cadrul aceluiaşi contract, municipalitatea va cumpăra şi : 129 de tricouri polo, 18 scurte de vânt, 42 de pulovere, 18 centuri, 18 curele, 12 scurte reflectorizante şi tot atâtea geci reflectorizante, patru scurte îmblănite şi patru scurte matlasate, 437 de ecusoane pentru mânecă, 81 de embleme, 171 de seturi de epoleţi, 57 de ecusoane metalice nominale, 50 de port-legitimaţii cu insignă şi 50 de insigne cu clemă pentru curea.

Despre Tactica Outdoor SRL Bucureşti

Potrivit informaţiilor furnizate de Registrul Comerţului, SC Tactica Outdoor SRL a fost înfiinţată în luna septembrie 2015 şi are sediul în Bucureşti. Societatea are doi asociaţi: Alexandra Diana Vasile şi pe Dănuţ Avîrvarei. Avîrvarei este şi administratorul societăţii. Obiectul de activitate al firmei este „comerţ cu amănuntul al încălţămintei şi al articolelor din piele, în magazine specializate“.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cerșetoare depistată de polițiști în zona Policlinicii Nr.2 Constanța. Ce măsuri s-au luat (video)

29 Dec 2018 2145

​Polițiști locali din Constanța și Medgidia, absolvenți ai unui curs de formare inițială la Slatina. Ce obiective a avut cursul

17 Dec 2018 732

Activitate rutieră. Ce nereguli au depistat poliţiştii constănţeni în trafic

19 Nov 2018 276

Alertă pe DN14A. Ce a descoperit un echipaj de poliţişti pe o stradă

03 Nov 2018 475

Acțiune de amploare a polițiștilor locali din Constanța. Zeci de amenzi aplicate în câteva ore. În ce zone au acționat agenții (galerie foto)

31 Oct 2018 549

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în legătură cu cei doi copii din capitală, agresaţi de poliţiştii locali

26 Sep 2018 324

Constanţa. Peste 240 de amenzi, aplicate într-o singură zi. Ce abateri au constatat poliţiştii locali

05 Sep 2018 338

Ce au decis judecătorii din Constanţa Un poliţist naţional şi doi locali, ameninţaţi cu moartea

26 Jul 2018 3017