BTL Design organizeaza la Constanta conferinta “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor“ - 07.04.

 BTL Design organizează la Constanta conferinta “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor. Finantarea si protejarea afacerii de efectele crizei”


Bucuresti, 5 aprilie 2009.- IMM-urile din Constanta sunt invitate să participe gratuit la conferința destinată lor, care va avea loc la hotel Ibis, pe 9 aprilie, începând cu ora 9.00. În contextul crizei, în care mediul economic este afectat, a fi informat poate fi un atu în afacerea proprie, pe care nu îl mai putem ignora. Furnizorii de soluții pentru afaceri, precum și consultanți importanți vor fi prezenți în fața IMM-urilor constănțene pentru a dezbate posibilitățile de dezvoltare ale afacerii în 2009.      

Conferințele destinate IMM-urilor organizate de BTL Design intră în al patrulea an de existență. În cei trei ani trecuți, începînd cu martie 2006, BTL Design a traversat toată țara, organizând conferințe în toate reședinșele de județ.
La Constanța, organizatori, alături de BTL Design, sunt OTIMMC Constanța și  Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii.

Întreprinzătorii constănțeni vor avea un real beneficiu din participarea la acestă conferință, care le aduce, în plus de informația la zi, un dialog cu oficialitățile și cu firmele care concep soluții ce le sunt destinate.  
Conferința este concepută ca o platformă de comunicare directă între antreprenori, și companiile care sunt preocupate de acest sector.

Accesul companiilor din sectorul IMM la conferință este gratuit.

Partener principal al conferinței pentru IMM-uri este Vodafone România. Parteneri de eveniment sunt ING Bank, BCR,  FNGCIMM, Coface România, Ariana Marcă Înregistrată, WSI Pronet, Progesa & Partners, BTL Promotion.

În cuvântul de deschidere, cu tema Proiecte de infrastructură derulate de administraţia locală. Accesarea fondurilor europene destinate dezvoltării infrastructurii – condiţie pentru dezvoltarea mediului economic, oamenii de afaceri îi vor asculta pe reprezentanții autorităților locale, precum și precum si pe Ioan Cristian Haiduc, preşedinte la Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (AIPPIMM), si pe Dumitru Nancu, vicepreşedinte al AIPIMM.

În sesiunea 1 a conferinței, Finanţarea şi protejarea afacerii. Soluţii de eficientizare a activităţii şi reducere a costurilor, reprezentanții IMM-urilor constănțene vor asculta despre Servicii complete de comunicații de la Vodafone România, prezentate de Remus Bălan, Regional Director  Business market- VODAFONE. Nicio firmă, indiferent mărimea sa, nu mai poate ignora comunicațiile, în secolul vitezei, în care aria de extindere a afacerii și locația partenerilor poate fi extinsă prin metode de comunicare pe care afacerea se poate baza.

Manuela Cristina Buhnici – Manager de Relaţii Corporate IMM la BCR - Centrul de Afaceri Corporate Constanţa va vorbi despre soluţii financiare pentru IMM-uri.

Valentina Zegheru, ING Office Constanta Dacia, va vorbi oamenilor de afaceri prezenți la Hotel Ibis despre ING-Solutii eficiente pentru afacerea ta.

Ion Radu, manager al BTL Design va continua sesiunea de discuții prin prezentarea numită
Protejarea tranzacţiilor ce folosesc creditul comercial/Soluții oferite de Coface România, care devin cu atât mai importante cu cât perioada pe care o traversăm este destul de delicată.

Radu Bozocea, director la Ariana Marcă Înregistrată va vorbi în continuare despre Protejarea mărcilor de comerţ.

În încheierea sesiunii, Cristian Rizescu, Consultant e-Business,WSI proNet, va prezenta oamenilor de afaceri, Deschidere unui IMM- Franciza  versus Start-up conventional.

După o pauză de cafea, care va permite networkingul și interacțiunea directă, sesiunea 2 a evenimentului va trata Accesarea de finanţări nerambursabile. Surse de finanţări.
Un consultant va vorbi în deschiderea sesiunii despre Implementarea standardelor  internaţionale, instrument de creștere a competitivității organizației.
Un reprezentant al OTIMMC Constanța va prezenta Programe de finanţare naţionale şi europene, iar un reprezentant FNGCIMM, Garanţii financiare pentru IMM-uri.
Apoi, în fața oamenilor de afaceri prezenți la conferință, un reprezentant al Ministerului IMM-urilor, Comerţului şi Mediului de Afaceri va prezenta cerințele în evaluarea proiectelor.

Conferința va fi interactivă, iar cei aflați în sală vor putea primi în direct răspunsuri de la oficialități, firme și consultanți.
Conferința se va încheia printr-o tombolă pentru participanți, cu premii surpriză oferite de către sponsori şi organizatori, și un dejun de afaceri.
Partenerii media ai conferinței sunt Business Standard, Money Express, Startups.ro, Smartfinancial, Smartbank, Finantare.ro, Cuget liber și ctnews.ro.

Puteţi să găsiţi orice alte detalii, ca şi fotografii de la evenimentele trecute, la www.btldesign.ro
 
Pentru orice alte informaţii, vă stau la dispoziţie: Gabriela Malcinschi, la telefon 0724229024, sau prin e-mail: gabriela.malcinschi@btlmediacom.ro

      
Despre programul „Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor”

„Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor” este un program marca BTL Design. Programul a fost iniţiat de BTL Design în 2006, având ca intenţie aducerea către IMM-urile din întreaga ţară a informaţiilor de care au nevoie în contextul aderării europene. Conferinţele au debutat în martie 2006, şi îşi propun ca în 4 ani să parcurgă cele 41 de judeţe ale României. Prima etapă a fost Bihor, pe 29 martie 2006. În 2006 au avut loc 10 etape ale acestor conferinţe, în 2007 au fost 12 ediţii, iar în 2008 vor avea loc 26 de etape. Lucrările conferinţelor sunt structurate în două plenare. Prima se numeşte „Soluţii pentru eficientizarea afacerii. Soluţii de transmisii de date cablu/wireless. Soluţii comunicaţii mobile şi fixe. Soluţii internet. Soluţii de infrastructură pentru afaceri. Soluţii de promovare. Soluţii de pensii private. Soluţii de resurse umane. Soluţii de recuperare a creanţelor”, şi prezintă toată gama de soluţii destinate IMM-urilor şi care sunt necesare pentru dezvoltarea afacerii proprii. Sunt direcţii pe care întreprinzătorii le pot adopta pentru a le facilita munca, şi în consecinţă pentru a creşte competitivitatea, ceea ce duce şi la sporirea cifrei de afaceri.
  Plenara a doua tratează „Soluţii financiare pentru dezvoltarea afacerii. Oferte de creditare, programe de finanţare, oferte de finanţare bancară pentru IMM-uri, finanţare din fonduri structurale şi de coeziune”. Aceasta cuprinde soluţii oferite de bănci specifice pentru sectorul IMM-urilor, precum şi finanţări europene, explicaţii de la experţi pentru accesarea finantarilor destinate acestui sector, detalii despre planul operaţional regional 2007-2013.
  
Accesul IMM-urilor la conferinţă este gratuit, simpozioanele dorindu-se o platformă eficientă de comunicare între providerii de soluţii pentru IMM-uri (în oricare domeniu), şi întreprinzătorii locali, cu care aceştia pot veni în contact cu această ocazie.


Partenerii BTL Design la organizarea acestor conferinţe sunt firme mari, care concep şi dezvoltă soluţii pentru IMM-uri. În decursul timpului, printre aceşti parteneri putem enumera Vodafone, Orange, UPC, Romtelecom, CG&GC IT, Genesys, Siveco, Coface România, Credit Europe Bank, BCR, OTP Bank, BRD, Eximbank, Alpha Bank, Sodexho Pass, şi alţii.
  
Despre BTL Design

Din 2003 BTL Design este specializat în promovarea B2B şi este unul dintre marii organizatori de evenimente de afaceri din ţară. Are deasemenea o ofertă variată de servicii: publicitate “below the line”, publicitate neconvenţională, realizare de strategii complexe de comunicare şi relaţii publice, oferirea de suport logistic pentru organizarea unor întâlniri societatea civilă – administraţie publică (factori politici, sociali, mediu de afaceri), organizarea unor evenimente speciale (conferinţe, mese rotunde, workshop-uri), elaborarea mapelor de presă, concepere conferinţe, seminarii, gestionarea relaţiilor cu mass-media (interviuri, realizarea de poze, articole). Aria de activitate a societăţii se extinde în funcţie de cerinţele fiecărui client. BTL Design realizează campanii publicitare care au efecte imediate, corelate cu ajutorul acordat clienţilor pentru realizarea obiectivelor pe termen lung.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un celebru și îndrăgit actor s-a stins din viață. "A fost cea mai bună, cea mai spirituală şi iubitoare fiinţă umană"

08 May 2024 1053

A murit un cunoscut actor din „Titanic” și „Stăpânul Inelelor”

05 May 2024 762

Investiții la Marea Neagră Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu comisarul european pentru Parteneriate Internaționale

25 Apr 2024 394

Guvernul RomânieiÎntrevederea dintre premierul Marcel Ciolacu și comisarul european pentru Parteneriate Internaționale, Jutta Urpilainen

25 Apr 2024 312

Legendarul actor Robert De Niro deschide două hoteluri pe malul Mării Negre

14 Apr 2024 2086

Doliu în cinematografia mondială Un actor cunoscut pentru rolul său dintr-un serial pe Netflix s-a stins din viață la doar 27 de ani

31 Mar 2024 1884

Actor al Teatrului de Stat Constanța La mulți ani, Mihai Sorin Vasilescu!

29 Mar 2024 693

Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” Constanța face angajări!

22 Mar 2024 1043

„Take, Ianke și Cadîr”, în interpretarea artiștilor de la Teatrul Jean Bart Tulcea

14 Mar 2024 692

Originar din Constanța George Stancu și cele peste două decenii în care s-a dovedit a fi „un actor de echipă” la Teatrul de Stat Constanța

07 Mar 2024 715

In memoriam Toma Caragiu, fostul actor al Teatrului de Stat Constanța, plecat prea repede din această lume

03 Mar 2024 1143

Pentru al patrulea an la rând Actorii Ramona Niculae și Ștefan Mihai, nominalizații Teatrului de Stat Constanța la Gala Premiilor UNITER

28 Feb 2024 997

Spectacol estival pentru copii Firma lui Gabriel Soare bate palma cu Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța

22 Feb 2024 819

Născut la Tulcea Carol Feldman, actorul cu o reputație construită în Israel

09 Feb 2024 845

Teatrul de Stat Constanța Emilian Oprea, actor de la Teatrul Național București, cooptat în spectacolul „A douăsprezecea noapte”

09 Feb 2024 988