Germanos îşi relansează website-ul

Bucureşti, 22 martie 2013 – Germanos Telecom România anunţă relansarea website-ului www.germanos.ro, care vine cu un nou design, o interfaţă îmbunătăţită şi caracteristici mai uşor de utilizat.

Lansarea noului website este parte a eforturilor continue ale retailerului de a facilita tuturor pasionaţilor de tehnologie accesul rapid şi simplu la informaţii despre gama completă de produse şi servicii de la Germanos, COSMOTE şi Romtelecom. Noua versiune a site-ului are disponibile noi taburi, cu o structură nouă, care oferă utilizatorilor o experienţă optimizată, reducând timpul de aşteptare alocat fluxului de vânzări.

Printre elementele importante ale noului website se regăsesc: opţiunea de comandă – utilizatorii înregistraţi au posibilitatea de a comanda online, aceştia putând alege produsele şi magazinul de unde preferă să le ridice. După acest pas, angajaţii magazinului Germanos vor informa potenţialul cumpărator când poate veni în magazin să cumpere produsul comandat; opţiunea de localizare a magazinelor – utilizatorii pot găsi mai uşor magazinele cel mai bine poziţionate în funcţie de punctul lor de interes, prin noua opţiune de localizare, beneficiind de Google Maps; informaţii despre produs – calea spre identificarea celor mai potrivite produse, în funcţie de nevoile utilizatorilor, este facilitată de noi opţiuni precum „filtrează”, „compară cu”, „ordonează după”, „combină cu” etc.

De asemenea, gama variată de G-servicii beneficiază de un tab nou, dedicat, în timp ce numai pentru telefoane mobile site-ul afişează într-un tab dedicat preţurile cu abonament, pentru un contract de 12 sau 24 de luni.

„Ne dorim ca acest nou website să optimizeze experienţa utilizatorilor şi să crească productivitatea, prin reducerea activităţilor precedente vânzării. Oferim astfel tuturor celor pasionaţi de tehnologie o navigare mai plăcută şi mai eficientă printre produsele şi serviciile noastre, pornind de la obiceiurile de consum online şi interesele utilizatorilor în privinţa afişării produselor şi a informaţiilor despre acestea. Angajaţii magazinelor vor continua să aibă un rol esenţial în filozofia noastră de a «conecta cu tehnologia», furnizând clienţilor detalii despre cele mai noi smartphone-uri, tehnologii şi tendinţe actuale sau viitoare”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE & Germanos.

Pentru orice întrebări despre funcţionalităţile noului website, compania va pune în curând la dispoziţie o linie telefonică unde o echipă dedicată de agenţi va prelua solicitările consumatorilor pe această temă. De asemenea, clienţii au deja disponibil pe noul site formularul online de contact, iar întrebările adresate prin intermediul acestuia vor primi răspuns în termen de 24 de ore.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Un autoturism cu numere de Ialomița a intrat în mai multe mașini, în zona Hotelului Nevada

02 May 2024 882

Horoscop pentru joi, 02 mai 2024. Află cum va fi ziua de azi pentru zodia ta

02 May 2024 451

Alertă lângă o stație GPL O camionetă, cuprinsă de flăcări, pe Șoseaua Mangaliei! (FOTO+VIDEO)

01 May 2024 1532

Mai multe mașini avariate în zona unor localuri din Constanța (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 2019

Știri Constanța azi UPDATE. LIVE VIDEO. Accident rutier mortal, la ieșire din 2 Mai spre Mangalia. Mașină răsturnată (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 9142

Horoscop pentru luni, 29 aprilie 2024. Segmentul financiar atrage atenția în mod deosebit unuia dintre nativii zodiacului

29 Apr 2024 547

Știri Constanța azi Accident mortal în Sinoe! Un tânăr de doar 21 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina (FOTO+VIDEO)

28 Apr 2024 6610

Primăria Amzacea, județul Constanța, concesionează mai multe zeci de loturi de teren. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 518

Procurorul Cotoară Valentin, delegat șef al Serviciului informații clasificate din DIICOT! Averea și interesele (DOCUMENTE)

22 Apr 2024 527

Teren lângă SRI Constanța, restituit proprietarilor de drept! Ministerul Afacerilor Interne se opune. Decizia Curții de Apel (MINUTA)

16 Apr 2024 3775

Misiune de salvare desfășurată de echipajul Navei „Sar Artemis”. Un marinar a avut nevoie de ajutor (FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 618

UPDATE Accident rutier pe strada Tulcei din localitatea Lumina, județul Constanța

11 Apr 2024 1052

UPDATE Mai multe persoane rănite într-un accident în lanț la ieșire din localitatea Ovidiu, județul Constanța (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 2679

LIVE VIDEO. Știri Constanța Incendiu la Hotel Parc din Mamaia. Intervin pompierii (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 3678

Sancțiuni aplicate de jandarmii tulceni la sfârșit de săptămână

08 Apr 2024 447