Noul magazin online creste traficul web si vanzarile Orange

Bucureşti, 12 august 2009. La două luni de la relansarea magazinului online Orange, noua versiune îmbunătăţită a generat vânzări de 12 ori mai mari decât în perioada iunie-iulie a anului 2008. Numărul vizitatorilor unici ai magazinului online a crescut de peste 5 ori, iar numărul paginilor vizitate s-a dublat în iunie şi iulie 2009 comparativ cu perioada similară a anului precedent.

Magazinul online atrage lunar 50% din vizitele de pe www.orange.ro. Cea mai vizitată secţiune este cea a telefoanelor mobile, cu o pondere în iulie de 63% din totalul paginilor vizitate în magazinul online. În luna iulie, clienţii au căutat cel mai frecvent informaţii despre iPhone 3GS, cu o pondere a accesărilor de 24%, următoarele modele în topul accesărilor fiind Samsung C3050, Nokia 3600, Samsung S5600 şi Nokia 5800 cu câte 3-4% fiecare.

Clienţii sunt din ce în ce mai atraşi de posibilitatea achiziţionării unui telefon mobil în ofertele online dedicate. Astfel, cel mai bine vândut telefon din luna iunie a fost modelul LG KP501 Cookie în oferta Best Deal, iar în iulie în vârful clasamentului de vânzări online s-a poziţionat Nokia 2330, disponibil exclusiv prin acest canal. Accesoriile cele mai populare sunt cele pentru noul smartphone iPhone 3GS: cabluri de date, căşti bluetoooth, huse şi încărcătoare.

Printre iniţiativele care au contribuit la creşterea vânzărilor online în ultima lună se numără lansarea în avanpremieră a comenzii pentru iPhone 3GS şi promoţia inedită prin care temperatura exterioară se transformă în reduceri pentru clienţii care cumpără produse din magazinul online Orange. În cadrul promoţiei de vară cea mai mare reducere acordată clienţilor a fost de 13%, pe 28 iulie, când temperatura a atins 38°C şi numărul comenzilor a fost de 3 ori mai mare decât media zilnică. „Până în acest moment promoţia a înregistrat rezultate foarte bune, în concordanţă cu obiectivele, şi a inversat curba descrescătoare a sezonalităţii cu care se confruntă majoritatea magazinelor în perioada verii. Din acest motiv am decis să prelungim perioada promoţiei canicula face bine la reducere până la sfârşitul lunii august", a declarat Andreea Beleneş, Online Manager la Orange România.

Succesul proiectelor din acest an susţine strategia Orange de poziţionare ca un jucător relevant pe piaţa online din România. În perioada următoare Orange va lansa noi proiecte pentru clienţii care îşi doresc ca modalitatea de achiziţie online să fie cât mai simplă iar produsele şi serviciile oferite prin acest canal cât mai tentante.

together we can do more

despre Orange

Orange este lider de piaţă în România cu 10,354,000 de clienţi şi este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 186 de milioane de clienţi pe cinci continente.

Veniturile Orange România în prima jumătate a acestui an au depăşit o jumătate de miliard de euro, dintre care 267 milioane de euro au fost obţinute în trimestrul al doilea. Pentru a fi aproape de clienţi, Orange a dezvoltat o largă reţea de magazine proprii ce cuprinde în prezent 104 de magazine şi aproximativ 1,000 de magazine partenere în toată ţara.

Orange România se remarcă prin cea mai largă acoperire a reţelei şi performanţe excelente în serviciile de asistenţă oferite clienţilor. Orange înseamnă dorinţa de a crea un viitor mai bun şi de a oferi o experienţă de comunicare cât mai simplă şi mai intuitivă. Orange înseamnă mai mult decât tehnologie, telefonie mobilă sau reţele GSM, este un brand creat pentru a facilita comunicarea între oameni şi a aduce valoare comunităţilor în care operează. Grupul France Telecom are o strategie de responsabilitate socială corporativă bine definită, prin care ne asigurăm că activitatea noastră se desfaşoară într-o manieră responsabilă

Pentru mai multe informaţii puteţi accesa www.orange.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Portul Constanța 148 turiști străini, la bordul navei de pasageri L’Europe

18 May 2024 335

Intervenție în premieră pentru echipa Heka Hospital Constanța! Viața unui pacient de 45 de ani a fost salvată

14 May 2024 1065

CSM Constanța volei Echipa Under-17, pe locul trei la Turneul Final - Perspectivă din Campionatul Național (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 May 2024 505

Alegeri locale 2024 Horia Constantinescu- „Trebuie să scoatem Mamaia din adormire cât mai repede, până nu va fi prea târziu“

12 May 2024 703

Constanța Ce spune premierul Marcel Ciolacu despre legea privind dezincriminarea evaziunii fiscale sub un milion de euro dacă prejudiciul este plătit

11 May 2024 733

Etapa națională a Olimpiadei de dezbateri academice organizată în premieră la Constanța

10 May 2024 416

Maluma, superstarul global al muzicii reggaeton, vine pentru prima dată la Neversea, în Constanța

09 May 2024 713

Anunțul de ultimă oră al Poștei Române, referitor la pensii

03 May 2024 600

Cazul City Insurance SA - cel mai mare faliment din istoria recentă a României! Tribunalul București anunță noul termen

01 May 2024 583

Momente de senzație la Ziua Porților Deschise, pe Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea(Galerie FOTO)

26 Apr 2024 647

UPDATE Premieră la Constanța a documentarului "Nasty", care explorează viața și cariera legendarului sportiv Ilie Năstase (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 940

Editorial Justiția este oarbă și uneori cam lentă

26 Apr 2024 690

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 716

Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, puși sub acuzare în dosarul Mineriadei

25 Apr 2024 541

Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

25 Apr 2024 398