Evenimente, Expozitii, Concerte

Cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood părăsesc Cetatea Filmului şi vin la Prima TV în filmele săptămânii 13 - 19 iulie

Daniel Craig, Robin Wright, Keanu Reeves, Julianne Moore, Monica Bellucci şi Winona Ryder sunt câţiva dintre actorii pe care îi puteţi revedea în filmele săptămânii
13 – 19 iulie, la Prima TV.

 
Luni, 13 iulie, “Aventurile lui Poseidon” continuă la Prima TV, de la ora 20:30, cu cea de-a doua parte a producţiei regizată de John Putch. În urma detunăturii produsă chiar în ajunul Crăciunului, vasul se răstoarnă, iar dintre cei aflaţi la bord supravieţuiesc doar câţiva.
 
Marţi, 14 iulie, de la ora 20:30, “Fiica rătăcitoare” intră în bucluc după ce îl convinge pe tatăl său vitreg să o declare nebună pe mama ei Diane, o femeie fără sentimente şi dependentă de alcool. Conspiraţia lor se transformă în scurt timp în crimă şi întreaga poveste se complică şi mai mult în momentul în care tânărul detectiv John Garson se implică în rezolvarea acestui caz.
 
Joi, 16 iulie, de la ora 20:30, dragostea pură a unei femei, mamă, reuşeşte să învingă răul, în producţia „Îngerii răzbunării”, la Prima TV. Dorind să-şi recupereze fiul cu orice preţ, dar şi să se răzbune şi să facă dreptate, Elizabeth pleacă pe urmele răpitorului, care este însuşi regele.
 
Vineri, 17 iulie, Florin Piersic intră din nou în rolul lui Mărgelatu pentru a elibera nişte ostatici austrieci reţinuţi pentru a produce un conflict diplomatic. Dacă va reuşi sau nu Margelatu să-i elibereze, aflaţi urmărind filmul „Colierul de turcoaze”, de la ora 20:30, la Prima TV.
 
Sâmbătă, 18 iulie, de la ora 20:30, Daniel Craig este istoricul englez Fluke Kelso în producţia „Arhanghel”, la Prima TV. Aflat la Moscova pentru o conferinţă despre Arhivele Sovietice recent deschise publicului, Kelso e vizitat într-o seară de Papu Rapava, fost membru al poliţiei secrete sovietice. Fascinat, el ascultă o poveste incredibilă despre ultimele ore din viaţa lui Stalin şi despre jurnalul acestuia, ascuns undeva în Moscova.
Căutarea misteriosului document îl poartă pe Fluke Kelso până în nordul Rusiei, în oraşul Arhanghelsk, printr-un hăţiş de intrigi şi crime care ameninţă să schimbe cursul istoriei.
 
Şi tot sâmbătă, de la ora 23:30, actriţa Robin Wright dezvăluie la Prima TV “Vieţile secrete ale Pippei Lee”. Pippa îşi povesteşte viaţa, în flashback-uri lungi, începând cu naşterea ei de către o mamă dependentă de droguri, adolescenţa tumultoasă, tragediile, dar şi descoperirile făcute de-a lungul vieţii. Din distribuţia dramei regizată de Rebecca Miller mai fac parte Keanu Reeves, Julianne Moore, Blake Lively, Monica Bellucci, Winona Ryder şi Alan Arkin.
 
Săptămâna se încheie într-o notă pozitivă la Prima TV. Duminică, 19 iulie, de la ora 16:00, Horaţiu Mălăele, Tamara Buciuceanu, Dem Rădulescu şi mulţi alţi actori români se reunesc în comedia „Primăvara bobocilor”. Ionuţ, student în ultimul an la Facultatea de Agronomie din Bucureşti, se întoarce în satul natal unde doreşte să facă practică şi să aplice cunoştinţele acumulate. El intră, însă, în conflict cu Varvara, mama sa, care este preşedintă de C.A.P. şi are concepţii mai învechite despre practicarea agriculturii. Înfruntarea dintre cei doi declanşează o serie de situaţii comice.
 

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se joacă diseară Tudor Băluţă şi Ianis Hagi, de la FC Viitorul, în faţa celui de-al doilea meci al României din preliminariile Euro 2020 (galerie foto)

26 Mar 2019 455

Ministrul Apărării a anunţat când vom avea prima corvetă. Ministrul Economiei spune ce arme va avea armata în loc de Kalashnikov

22 Mar 2019 2372

Anunț de ultimă oră despre plata alocațiilor și a pensiilor. Ce a declarat Ministrul Muncii

09 Mar 2019 2125

Un adolescent român a câștigat premiul cel mare la Loteria Copiilor din Barcelona

06 Jan 2019 495

Reacţia lui Gabriel Leș, după refuzul lui Iohannis "Propunerile preşedintelui nu sunt legale"

28 Dec 2018 450

Când revine Simona Halep în competiție, după diagnosticul oferit de medici

20 Nov 2018 571

Mesaj șocant al șoferului care a produs accidentul mortal de pe trecere de pietoni din Suceava

14 Nov 2018 1290

Prima reacţie a Simonei Halep, după anunţul oficial al despărţirii de Darren Cahill

13 Nov 2018 512

Prima reacţie a lui Donald Trump, după anunţarea rezultatelor parţiale ale alegerilor în Statele Unite

07 Nov 2018 474

România a obținut prima medalie la Mondialele de haltere. Cristina Iovu, pe podium

03 Nov 2018 580

Mesajul Simonei Halep înaintea turneului de la Moscova. Care a fost reacția fanilor

14 Oct 2018 787

MAE Prima reacţie după cele mai recente informații în cazul uciderii jurnalistei bulgare

09 Oct 2018 381

Propunerea lui Tudorel Toader pentru sefia DNA va ajunge la Palatul Cotroceni

03 Oct 2018 1200

O cunoscută vedetă din România împlinește 49 de ani

03 Aug 2018 530

Campionatul Mondial Rusia 2018 Duminică se stabileşte campioana. Sâmbătă se joacă meciul pentru locul trei

14 Jul 2018 804