Creditorii RADIONAV SA, convocați în adunare de lichidator judiciar A&A Consultants SPRL! Iată care va fi ordinea de zi

 
 
  • Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) este condusă, din luna mai 2023, de Valeriu Ștefan Zgonea, acesta fiind fost președinte al Camerei Deputaților, și fost lider PSD.
  • Compania RADIONAV (societate pe acţiuni, cu capital integral de stat) – dizolvată în septembrie 2019 - desfăşura activităţi de interes public naţional în calitate de operator public unic, care furnizează servicii de radiocomunicaţii navale de bază în spectrul de frecvenţă alocat României de către Uniunea Internaţională de Telecomunicaţii.
  • De la data desființării RADIONAV, Autoritatea Navală Română a preluat toate drepturile şi obligaţiile companiei și se substituie în toate litigiile în curs ale acesteia.
 
 
 
A&A Consultants SPRL, reprezentată prin practician în insolvență – Anastasescu Marieta, lichidator judiciar al societății Companiei Naționale de Radiocomunicații Navale „RADIONAV“ SA, cu sediul social în Agigea, județ Constanța, convoacă Adunarea Creditorilor.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 21057/29.12.2023, adunarea creditorilor va avea loc la sediul lichidatorului judiciar A&A Consultants SPRL, din Bucureşti, la data de 15 ianuarie 2024.
 
Adunarea creditorilor are loc în contextul în care Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) este interesată să cumpere bunurilor mobile mijloace fixe şi construcţii metalice speciale proprietatea RADIONAV SA.
 
Conform BPI, Adunarea Creditorilor va avea următoarea ordine de zi:
 
„Desemnarea unui expert cadastral dintre cele 3 societăţi de profil care au depus oferte în vederea efectuării de lucrări cadastrale necesare notării şi intabulării în Cărţile funciare aferente a 5 obiective (mijloace fixe) aparţinând societăţii debitoare, Compania Națională de Radiocomunicații Navale RADIONAV SA, situate în Tuzla (jud. Constanta), Corbu (jud. Constanta), Enisala (jud. Constanta), Sfântu Gheorghe (jud. Tulcea), Sulina ( jud. Tulcea), astfel:
 
Societatea Komora Engineering SRL - la preţul de 15.000 lei + TVA, ceea ce corespunde unui preţ unitar per documentaţie/imobil de 3.000 lei;
 

Societatea Geosfast Survey SRL - la preţul de 17.000 lei + TVA, respectiv 3.400 lei /documentaţie.
 
Societatea Ingeo Proiect SRL - la preţul de 17.500 lei + TVA ( preţ unitar per documentaţie/imobil de 3.500 lei.

 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 21057/29.12.2023, prin ofertele transmise, ofertanţii Komora Engineering SRL şi Ingeo Proiect SRL au admis că plata acestor servicii se va face după încasarea preţului rezultat din vânzarea bunurilor respective, în timp ce Geosfast Survey SRL nu a menţionat cum se va face plata serviciilor prestate“.
 
RADIONAV SA se află în insolvență! Dosarul este judecat de Tribunalul Constanța, noul termen fiind stabilit pentru luna aprilie 2024.
 
Compania RADIONAV (societate pe acţiuni, cu capital integral de stat) – dizolvată în septembrie 2019 - desfăşura activităţi de interes public naţional în calitate de operator public unic, care furnizează servicii de radiocomunicaţii navale de bază în spectrul de frecvenţă alocat României de către Uniunea Internaţională de Telecomunicaţii.
 
De la data desființării RADIONAV, Autoritatea Navală Română a preluat toate drepturile şi obligaţiile companiei și se substituie în toate litigiile în curs ale acesteia.
 
Despre ANCOM
 
Conform datelor oficiale, ANCOM, instituţia care reglementează sectorul comunicaţiilor din România, s-a format prin reunirea a două instituţii cu experienţă şi expertiză în domeniul administrării şi reglementării acestui sector: Inspectoratul General pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (IGCTI) şi Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (ANRCTI).
 
ANCOM este condusă, din luna mai 2023, de Valeriu Ștefan Zgonea, acesta fiind fost președinte al Camerei Deputaților, și fost lider PSD.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Insolvențe Constanța
ANCOM (prezidată de Valeriu Zgonea, fost lider PSD), este interesată să cumpere bunurile RADIONAV SA!


 
Se cere insolvența SNH Gold Imperial SRL, controlată de Stere Halep, tatăl Simonei Halep

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bunurile imobile şi mobile din patrimoniul RADIONAV, scoase la mezat. Lichidatorul a anunţat mai multe licitaţii

17 Jan 2020 4024