FTV RO SRL, din Constanța, controlată de Ion Mirea, cere să intre în insolvență!

 
 
 
  • SC FTV RO SRL a fost fondată în iulie 2007, se ocupă de activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune și este controlată de Mirea Ion, asociat unic și administrator.
  • Mirea Ion, mai apare în Fashiontv RO SRL (aflată în insolvență), în Fashion Luxury Events SRL, iar în trecut a figurat în Authentic Advertising SRL și în Authentic Art SRL, ambele radiate.
  • Mirea Ion s-a ocupat în trecut de organizarea Fashion TV Summer Festival, eveniment de promovare a staţiunii Mamaia.
     
 
Societatea comercială FTV RO SRL, cu sediul social pe strada Merișor, din municipiul Constanța, specializată în activități de difuzare a programelor de televiziune, cere să intre în insolvență! Potrivit datelor oficiale, FTV Ro SRL este controlată de Mirea Ion (cel care s-a ocupat în trecut de organizarea Fashion TV Summer Festival, eveniment de promovare a staţiunii Mamaia.
 
Solicitarea privind intrarea în insolvență a FTV RO SRL s-a concretizat în dosarul cu numărul unic 7487/118/2023, înregistrat, la data de 2 noiembrie 2023, pe rolul Secţia a II-a civilă din Tribunalul Constanța.
 
Până în prezent, conform portalului instanțelor de judecată, nu a fost stabilit primul termen în dosar.
 
Potrivit Termene.ro, SC FTV RO SRL a fost fondată în iulie 2007, se ocupă de activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune și este controlată de Mirea Ion, asociat unic și administrator, care mai apare în Fashiontv RO SRL (aflată în insolvență), în Fashion Luxury Events SRL, iar în trecut a figurat în Authentic Advertising SRL și în Authentic Art SRL, ambele radiate.     
 
Pentru anul 2022, SC FTV RO SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 4.944 de lei și o pierdere netă de 70.605 de lei.  
 
Dosarul privind insolvența Fashiontv RO SRL se află tot pe rolul Tribunalului Constanța - 419/118/2018 - noul termen fiind stabilit pentru data de 12 martie 2024.
 

Așa cum arătam și în edițiile anterioare, Ion Mirea este cel care s-a ocupat, în trecut, de organizarea Fashion TV Summer Festival, eveniment de promovare a staţiunii Mamaia.
 
Mai amintim că pe 12 octombrie 2012 s-a desfăşurat sesiunea de selecţie a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare din fonduri nerambursabile necesare organizării evenimentului referitor la festivalul cluburilor, organizat la Monaco.

 
Câştigătoarea a fost SC FashionTV RO SRL.
 
Foto cu rol ilustrativ.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cum a intrat în insolvență Fashiontv RO SRL, firma care s-a ocupat de promovarea staţiunii Mamaia! Se cere atragerea răspunderii
 
Pe banii constănţenilor
Cine duce, alături de Mazăre, Constanţa la Monaco

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a ocupat de promovarea staţiunii Mamaia! Fashiontv RO SRL, în insolvență! Ce au decis judecătorii

12 May 2023 1415

Cum a intrat în insolvență Fashiontv RO SRL, firma care s-a ocupat de promovarea staţiunii Mamaia! Se cere atragerea răspunderii

04 Mar 2021 4078

A doua strigare la Fiscul din Constanţa pentru automobilul Jaguar deţinut de Fashiontv Ro SRL (document)

05 Oct 2017 3331

Un automobil Jaguar X-Type deţinut de firma Fashiontv RO, a lui Ion Mirea, scos la mezat de Fisc (document)

05 Sep 2017 5353