Oficial! Euroins a contestat intrarea în faliment!



Euroins România Asigurare - Reasigurare SA contestă intrarea în faliment! Oficialii Euroins au contestat decizia luată de Tribunalul București, la solicitarea Autorității de Supraveghere Financiară, prin intermediul căreia au dispune deschiderea procedurii falimentului împotriva debitoarei Euroins România Asigurare - Reasigurare SA.

Contestația Euroins a fost înregistrată la Tribunalul București zilele trecute și va fi soluționată de judecătorii Curții de Apel București.

Instanța a numit lichidator judiciar provizoriu practicianul in insolvenţă CITR Filiala Bucuresti SPRL

Potrivit Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România, polițele de asigurare încheiate de clienți la Euroins România rămân valabile, conform prevederilor legale, încă 90 de zile după data pronunțării hotărârii de deschidere a procedurii de faliment.
 
Astfel, șoferii care aveau polițe RCA la această societate vor putea circula în continuare pe drumurile publice, rămânând asigurați până la data respectivă.
 
De asemenea, aceștia au posibilitatea de a denunța în orice moment polița, pentru a încheia una nouă, la un alt asigurator autorizat.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Cazul City Insurance - cel mai mare faliment din istoria recentă a României! Procesul pentru atragerea răspunderii, amânat
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Euroins România contestă intrarea în faliment! Anunțul Curții de Apel București

07 Jan 2024 1027

Premierul Marcel Ciolacu se va întâlni cu premierul Israelului, Benjamin Netanyahu (SURSE)

15 Oct 2023 851

Anunț important în dosarul în care Euroins contestă intrarea în faliment!

15 Oct 2023 1292

Ai asigurare la Euroins? Compania și-a radiat toate agențiile și centrele de daună!

05 Sep 2023 1295

Oficial de la ASF! Euroins a intrat în faliment! Sfaturi importante pentru cei care solicită restituiri și despăgubiri

10 Jun 2023 1899

Este oficial! Euroins a intrat în faliment! Polițele rămân valabile 90 de zile

09 Jun 2023 5479

UNSAR Polițele de asigurare încheiate de clienți la Euroins România, valabile 90 de zile după data pronunțării hotărârii de deschidere a procedurii de faliment

17 Mar 2023 1753

Compania care deține Euroins, reacție oficială „Conducerea Eurohold va demara procesul de contestare a deciziei privind procedura de faliment“

17 Mar 2023 1210

Cutremur pe piața RCA. Oficial Autoritatea de Supraveghere Financiară retrage autorizația de funcționare a Euroins România

17 Mar 2023 1725