PĂRINŢI RESPONSABILI LA LICEUL TEHNOLOGIC „ION BĂNESCU”

La Liceul Tehnologic „Ion Bănescu” Mangalia s-a desfăşurat în data de 04.06.2014 şedinţa Asociaţiei de Părinţi a liceului, la care s-au prezentat rezultatele proiectului de consiliere parentală „Părinţi responsabili, copii inteligenţi!”. Proiectul a fost derulat de doamna Alina Băiaşu, profesor psiholog, în perioada noiembrie-mai 2014, cu un grup-ţintă de 15 părinţi ai claselor a IX-a – a XII-a. S-a evidenţiat faptul că părinţii din grupul-ţintă s-au implicat activ în activităţile proiectului care a vizat îmbunătăţirea practicilor parentale în relaţia cu copiii şi au fost apreciaţi prin înmânarea de diplome.
Directorul liceului, prof. Corina Mihalache, a prezentat un raport al activităţilor educative extraşcolare derulate pe parcursul semestrului al II-lea: găzduirea Olimpiadei Naţionale din aria curriculară „Tehnologii”, Proiectul Educativ Judeţean „Stil de viaţă sănătos”, Concursul de proiecte ale elevilor „Alege viaţa!”, Proiectul Educativ privind orientarea carierei „Tranziţia de la statutul de elev la cel de angajat”, derulat împreună cu DMHI, Săptămâna Naţională a Voluntariatului etc.
Părinţii au primit mulţumiri pentru sprijinul permanent acordat şcolii: implicarea, alături de elevi, în activităţile de voluntariat, recunoaşterea meritelor elevilor buni la învăţătură prin oferirea de burse de merit în valoare de 300 lei, susţinerea elevilor în învăţare prin crearea de condiţii tehnice (achiziţionarea unei imprimante şi a unui videoproiector).
La şedinţa asociaţiei a fost invitat domnul Primar Radu Cristian care a subliniat rolul primăriei în crearea şi dezvoltarea condiţiilor optime pentru desfăşurarea procesului de învăţământ, afirmând că educaţia, învăţământul constituie unul dintre principalele puncte de interes ale Primăriei pentru dezvoltarea viitoare a oraşului. Domnul Primar a oferit asigurări privind sprijinul acordat de Primărie pentru securizarea perimetrului şcolii (repararea gardului), ecologizarea curţii şcolii, îmbunătăţirea sistemului de monitorizare video din şcoală.
               
 
Consilier de imagine,                                                        
Reprezentant delegat în relaţia cu Asociaţia de Părinţi,
Prof. Nicoleta Teodorescu                                                        
Prof. psih. Alina Băiaşu

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Universitatea Ovidius din Constanța și-a prezentat oferta educațională la Târgul TehnoSKILLS (Galerie FOTO)

25 Apr 2024 397

Caietul de sarcini și Fișa de date, în atenția consilierilor locali Chioșcul alimentar, situat în corpul C3 al Liceului Tehnologic „Tomis" din Constanța, poate fi închiriat (DOCUMENT)

23 Apr 2024 318

Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanţa angajează. Detalii

22 Apr 2024 802

Activități preventive ale polițiștilor în unități școlare din municipiul Constanța

20 Apr 2024 527

Caută un loc de muncă? Liceul Tehnologic ”Nicolae Dumitrescu” Cumpăna, județul Constanța angajează

19 Apr 2024 756

Licitații Constanța Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca” investește în lucrări de reparații laborator smart labs și anexă (DOCUMENT)

19 Apr 2024 344

Licitații Constanța Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca”, licitație deschisă pentru lucrări de reparații la atelierul mecanic (DOCUMENT)

19 Apr 2024 341

Cumpăna Elevi de la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, evoluții apreciate la ONSȘ, la tetratlon și pentatlon (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 627

Licitații Constanța Investiție estimată la trei milioane de euro pentru creșterea eficienței energetice a Liceului Tehnologic Tomis (DOCUMENT)

12 Apr 2024 478

Primăria Cumpăna, județul Constanța, demarează proiectul „Consolidare, Extindere, Modernizare, clădire corp A – Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu, Cumpăna”

09 Apr 2024 558

Licitații Constanța Laura Maria Actual Business SRL, contract de 200.000 de euro cu Primăria Mihai Viteazu, pentru catering la Liceul Tehnologic din comună (DOCUMENT)

08 Apr 2024 392

Acțiuni ale jandarmilor la școli din județul Tulcea (GALERIE FOTO)

05 Apr 2024 520

Centrul militar zonal Constanța „Elevii au avut ocazia de a afla ce înseamnă să faci parte din aviația militară”

04 Apr 2024 529

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația depusă de firma familiei directorului RAR, Marian Butnaru! Despre ce este vorba?

30 Mar 2024 648

Cumpărări directe Constanța O firmă de apartament din București va livra Liceului Tehnologic „Gheorghe Duca“ 40 de laptopuri (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 464