Angajări la grădinițele cu program prelungit „Florilor“ și „Sfânta Maria“ din comuna Cumpăna

Grădinița cu program prelungit „Florilor“ și Grădinița cu program prelungit „Sfânta Maria“ din comuna Cumpăna fac angajări.
 
Potrivit unui anunț publicat în Monitorul Oficial al României, Grădinița „Florilor“ din comuna Cumpăna scoate la concurs un post vacant contractual, pe perioadă nedeterminată. Este vorba despre postul de secretar (2 ore pe zi). Candidații trebuie să aibă studii medii, iar vechime în specialitatea studiilor nu se solicită. Proba scrisă va avea loc la sediul grădiniței, pe data de 23 septembrie, ora 9.00, fiind urmată de proba practică - în aceeași zi, la ora 10.00. Ulterior, la ora 11.00, este programat interviul candidaților.
 
De asemenea, și Grădinița cu program prelungit „Sfânta Maria“ din comuna Cumpăna scoate la concurs un post vacant contractual, pe perioadă nedeterminată. Este vorba despre postul de secerar (2 ore pe zi). Candidații trebuie să aibă studii medii, iar vechime în specialitatea studiilor nu se solicită. Proba scrisă va avea loc la sediul grădiniței, pe data de 23 septembrie, ora 9.00, fiind urmată de proba practică, ce va avea loc în aceeași zi, la ora 10.00. Ulterior, la ora 11.00, este programat interviul candidaților.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Faza locală a concursului „Micii sanitari“ de la Cumpăna şi-a găsit câştigătorii. Copiii de la Grădiniţa „Florilor“ merg în etapa judeţeană (galerie foto)

28 May 2019 1366

Copiii de la Grădinițele „Florilor“ și „Sfânta Maria“ din Cumpăna, la Concursul „Micii sanitari“, ajuns la cea de-a XIV-a ediție

25 May 2019 1678

Copiii de la Grădiniţa Florilor au primit daruri. Vezi cum îi mulţumesc primarului Mariana Gâju

31 May 2013 1550

Nu a ratat nicio festivitatePrimarul Mariana Gâju, la început de an şcolar (Galerie foto)

18 Sep 2012 4079

La Cumpăna, deschiderea noului an şcolar are loc la Grădiniţa florilor

17 Sep 2012 1827