Administratie locala

Faza locală a concursului „Micii sanitari“ de la Cumpăna şi-a găsit câştigătorii. Copiii de la Grădiniţa „Florilor“ merg în etapa judeţeană (galerie foto)

Sala de spectacole a Căminului cultural din Cumpăna a găzduit, ieri, cea de-a XIV-a ediţie a Concursului „Micii sanitari“. La concurs au participat copiii de la Grădiniţele „Florilor“ şi „Sfânta Maria“ din Cumpăna.
 
Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, reprezentate legal de primarul ec. Mariana Gâju, împreună cu Grădiniţele cu Program Prelungit „Florilor” şi „Sfânta Maria”, au desfăşurat, ieri, cea de-a XIV-a ediţie a concursului „Micii sanitari”.
 
La faza locală a concursului „Micii sanitari” au luat parte patru grupe de preşcolari, două de la Grădiniţa „Florilor”, sub îndrumarea educatoarelor Luca Monica, Nanciu Mariana şi Vasile Georgeta, dar şi două grupe de preşcolari de la Grădiniţa „Sfânta Maria”, sub îndrumarea educatoarelor Cârstoiu Mara, Pascale Vasilica şi Vasîlca Bianca. Cei mici s-au întrecut pentru a ne arăta cât de sănătos pot creşte câştigând bătălia cu microbii. Din juriu au făcut parte psiholog Carmen Lungu - preşedintele juriului, reprezentant al SNCRR, inspector Simona Zamfir, de la Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Cumpăna, Robi Adriana - asistent medical şcolar.
 
După cele şase probe, la care toţi copiii au demonstrat cunoştinţe solide în domeniul acordării primului ajutor, juriul a anunţat cine va merge în etapă judeţeană a concursului.
 
Premiile au fost repartizate astfel:
- locul l - Grădiniţa „Florilor“, grupa condusă de educatoarele Nanciu Mariana şi Vasile Georgeta;
- locul II - Grădiniţa „Florilor“, grupa condusă de educatoare Luca Monica;
- locul III - Grădiniţa „Sfânta Maria“, grupa condusă de educatoarea Cartoiu Mara;
- locul IV - Grădiniţa „Sfânta Maria“, grupa condusa de educatoarele Pascale Vasilica şi Vasîlca Bianca.
 
Astfel, cei care vor ajunge în etapa judeţeană sunt copiii de la Grădiniţa „Florilor“, coordonaţi de Nanciu Mariana şi Vasile Georgeta.
 
La finalul concursului, preşcolarii grupei „Violetelor” de la Grădiniţa „Florilor”, coordonaţi de Crina Pleşcan, i-au încântat pe cei prezenţi cu un program artistic deosebit.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administraţia locală are grijă de tânăra generaţie Burse şi tabere pentru copiii din Cumpăna

17 Jun 2019 533

Invitaţie la spectacol, în această seară Sfârşit de stagiune şcoala de balet „Nicolae Spirescu” din Cumpăna

17 Jun 2019 509

Depunere de coroane şi slujbă de parastas, de Ziua Eroilor, la Cumpăna Mariana Gâju - „Să nu-i uităm pe eroii neamului românesc ce s-au sacrificat pe câmpul de luptă“ (galerie foto)

07 Jun 2019 809

Masa de Iftar, simbol al prieteniei interetnice, a fost organizată în comuna Cumpăna (galerie foto)

03 Jun 2019 989

Spectacol pentru copii, oferit de Primăria și Consiliul Local Cumpăna (galerie foto)

03 Jun 2019 642

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Expoziţia elevei Rodica Cristiana Marin, „Metamorfoză“, la Cumpăna. Un palmares bogat şi multe aprecieri (galerie foto)

31 May 2019 864

Zi de sărbătoare la Cumpăna Festivalul naţional de folclor pentru tineri interpreţi „Dor de cânt românesc“, la cea de-a XIV-a ediţie

31 May 2019 884

Copiii de la Grădinițele „Florilor“ și „Sfânta Maria“ din Cumpăna, la Concursul „Micii sanitari“, ajuns la cea de-a XIV-a ediție

25 May 2019 648

Spectacol de comedie şi multă voie bună Ziua Familiei, sărbătorită la Cumpăna (galerie foto)

17 May 2019 536

Primăria Cumpăna se implică în eliminarea hepatitelor virale Primarul Mariana Gâju - „Suntem aproape de cetățeni și le cunoaștem problemele“ (galerie foto)

11 May 2019 633

Mai mulţi miniştri, senatori şi deputaţi, prezenţi la eveniment Un complex sportiv modern, „Centenar 2018“, inaugurat, ieri, la Cumpăna (galerie foto)

10 May 2019 1029

Eveniment organizat la Cumpăna Despre eliminarea hepatitelor virale prin implicarea autorităţilor publice locale

10 May 2019 916

Imagini de la eveniment Complexul Sportiv “Centenar 2018”, inaugurat astăzi la Cumpăna (galerie foto)

09 May 2019 1206

Prefectul județului Constanța a dispus formarea unei comisii tehnice de evaluare a falezei din Cumpăna

03 May 2019 477

Muzică şi foc de tabără, la serbarea câmpenească de 1 Mai Locuitorii comunei Cumpăna au celebrat Ziua Muncii (galerie foto)

02 May 2019 713