Cele mai bune telefoane mobile de cumpărat în 2022

  • În 2022, nu ducem lipsă de telefoane mobile grozave.
  • Printre cele mai bune telefoane se numără iPhone 13 Pro, Pixel 6 Pro și Samsung Galaxy S22 Ultra, iar acestea oferă tot ce ți-ai putea dori de la un dispozitiv.
  • De la performanțe high-end la camere foto frumoase, sunt vârfuri de gamă.
Desigur, există o serie de alte telefoane excelente cu caracteristici care atrag atenția, cum ar fi noul Galaxy Z Fold 4 de la Samsung, care are un ecran pliabil.
Dar acestea pot fi destul de scumpe. însă există și telefoane mobile din ce în ce mai accesibile, cum ar fi noul Pixel 6A, care conține specificații excelente și conectivitate 5G de mare viteză.

Iar cantitatea mare de competiție de telefoane mobile înseamnă că ai parte de opțiuni excelente la orice preț conform bugetului tău, indiferent dacă cea mai mare preocupare a ta este un ecran AMOLED, date 5G sau o cameră foto extraordinară.

Pentru a te ajuta să îți dai seama care este cel mai bun dintre cele mai bune telefoane mobile, am adunat câteva opțini pentru cel mai bun telefon pe care să îl cumperi în 2022.

Apple iPhone 13 Pro – Cel mai bun telefon din toate punctele de vedere

iPhone 13 Pro este cel mai bun telefon pe care Apple îl produce și a primit un punctaj extraordinar. Noul iPhone 13 adaugă o a treia cameră din spate cu zoom optic 3x (față de 2x pe iPhone 12), un corp din oțel inoxidabil și un ecran ProMotion cu rate de reîmprospătare de până la 120Hz pentru o derulare mai lină.

Samsung Galaxy S22 Ultra – Cel mai bun telefon Android

Cel mai recent supertelefon emblematic al Samsung, Galaxy S22 Ultra are o gamă impresionantă de specificații, inclusiv o cameră spate cvadruplă, un ecran mare și vibrant și stylus-ul S Pen pe care probabil că ți-l amaintești din seria Galaxy Note. Vine la pachet cu un preț ridicat, dar cei care caută unul dintre cele mai bune telefoane mobile Android din lume ar trebui să îl aibă pe lista scurtă.

Google Pixel 6 Pro – Dacă vrei să faci economii

Designul unic al Google Pixel 6 Pro, adăugările software excelente, calitatea superbă a camerei foto și performanța solidă în ansamblu au adus deja telefonului un rating excelent în recenzia noastră completă. Cu performanțe la fel de bune ca și designul său, este cel mai bun telefon pe care Google l-a făcut vreodată. Camera principală este la egalitate cu cele mai bune iPhone-uri. Și vine și la un preț mai mic pentru modelul de bază de 128 GB, care bate rivalii de telefoane premium.

Apple iPhone 13 – Cel mai bun telefon de zi cu zi

iPhone 13 standard este o alegere de încredere pentru majoritatea oamenilor, având un ecran de 6,1 inci și două camere din spate excelente. Pentru acest model, Apple a promis o autonomie mai mare a bateriei, camere îmbunătățite și o durabilitate mai bună decât cea a Apple iPhone 12. Ce pierzi dacă nu treci la Pro? O a treia cameră din spate cu zoom optic 3x și un ecran ProMotion cu rate de reîmprospătare de până la 120Hz pentru o derulare mai lină. Nu este un telefon ieftin, dar cu siguranță este un flagship mai accesibil decât frații Pro.

OnePlus 10 Pro – Un flagship de înaltă performanță cu un preț mai mic

OnePlus 10 Pro a obținut un punctaj bun în analiza noastră datorită designului său elegant, performanței sale puternice și prețului său, care este mai mic decât al principalilor săi rivali. Are nevoie de câteva îmbunătățiri – mai ales în ceea ce privește camera foto, care este bună, dar nu grozavă – dar acest flagship oferă o experiență generală excelentă. Dacă ești în căutarea unui telefon 5G de top care să fie puțin diferit de iPhone-urile și telefoanele Galaxy ale prietenilor tăi atunci este o opțiune solidă de luat în considerare.

Apple iPhone SE (2022) – Cel mai accesibil iPhone

Poate că iPhone SE 2022 de la Apple nu are camerele multiple incredibile ale modelului de top iPhone 13 Pro, dar iPhone SE are multe de oferit dacă ești în căutarea unei experiențe excelente fără a cheltui mulți bani. Este compatibil 5G, în primul rând, rulează cel mai recent software iOS 15 și include același procesor A15 Bionic regăsit în telefoanele de top Apple. Prin urmare, performanța este fulgerătoare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aplicația WhatsApp devine inaccesibilă pe anumite telefoane mobile, din cauza actualizărilor.Lista acestora

01 Apr 2024 932

În contextul aderării României la Schengen Este operațional un nou sistem de verificare a documentelor de identitate - eDAC (FOTO+VIDEO)

31 Mar 2024 562

WhatsApp nu va mai fi accesibil pe mai multe telefoane mobile. Lista dispozitivelor care nu vor mai fi compatibile cu aplicația

17 Feb 2024 743

Consiliul Concurenţei a amendat E-mag, Altex și Flanco! Au făcut o înțelegere anticoncurențială pe piața televizoarelor și a telefoanelor mobile

08 Feb 2024 1069

Bărbat reținut pentru furt calificat. Biciclete și telefoane mobile recuperate

19 Dec 2023 784

Surse - percheziții la COMCM SA Constanța! Constantin Frățilă - „Nu am comentarii!“ (FOTO+VIDEO)

19 Dec 2023 3769

În Caraș-Severin Percheziții la un grup infracțional organizat, specializat în infracțiuni informatice și evaziune fiscală

13 Dec 2023 759

Poliția Română - Perchezii domiciliare

13 Dec 2023 362

IPJ ClujÎn urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate laptopuri, un HDD și telefoane mobile

23 Nov 2023 417

IPJ SibiuPercheziții

18 Oct 2023 395

Percheziții în județul Harghita! Bani, telefoane, autoturisme și un pistol, confiscate

14 Oct 2023 844

Lanțul de percheziții continuă Trafic și consum de droguri, în București! Trei persoane au fost arestate

06 Oct 2023 906

Poliția Română Cuțite, macete, săbii și topoare au fost găsite în percheziții efectuate la Ploiești

03 Oct 2023 708

Peste 48 de tone de deșeuri, introduse ilegal în țară! Șapte persoane reținute! Incredibil cum acționau suspecții (GALERIE FOTO)

02 Oct 2023 828

Aproximativ 1.400 kilograme de droguri au fost găsite în Târgu Mureș

29 Sep 2023 1227