Magazinul de business

Grupul de firme Angelo, la 25 de ani Paula Vals - „Succesul nostru se datorează produselor de calitate superioară şi reţetelor tradiţionale“ (galerie foto)

Dulciuri raw vegane, cozonaci tradiţionali, prăjituri, dulceaţă, siropuri, fursecuri, baclavale, torturi şi multe alte sute de produse Angelo, pregătite pentru toate gusturile, cu multă pasiune şi din ingrediente naturale.
 
Angelo oferă clienţilor săi cel puţin 500 de produse proprii: de la prăjituri de toate felurile, la dulceaţă, siropuri, fursecuri, baclavale, torturi. Toate produsele sunt făcute cu respect faţă de cumpărători. Povestea Angelo a început, din pasiune, acum 25 de ani, în comuna Greci din judeţul Tulcea, pentru ca, ulterior, să se extindă şi să ajungă pe mesele tulcenilor, constănțenilor și nu numai, aşa cum a dezvăluit Paula Vals, managerul grupului Angelo.
 
Ballroom Mandala din staţiunea Mamaia a găzduit, vineri seara, evenimentul aniversar al grupului de firme Angelo, deţinătorul lanţului de cofetării Angelo, care a împlinit 25 de ani de activitate. La evenimentul sărbătorit cu mare fast au participat oficialităţi din judeţele Constanţa şi Tulcea, partenerii şi colaboratorii, dar şi clienţii fideli.
 
Paula Vals, managerul grupului Angelo, a mărturisit celor prezenţi că și-a urmat visul de a face din Angelo o marcă recunoscută, desigur, cu multă încredere și perserverență. „Am pornit în 1992 cu un mic magazin de prăjituri, iar astăzi Angelo este una dintre cele mai cunoscute cofetării din Dobrogea. Succesul nostru se datorează produselor de calitate superioară, dar şi unei game extrem de diversificate de produse, baza fiind formată din reţetele tradiţionale şi materiile prime naturale. În laboratoarele noastre veţi găsi întotdeauna ca ingrediente principale pentru o prăjitură: lapte, ouă, unt şi miere. Încă de la început, calitatea produselor a reprezentat o prioritate pentru noi. Preocuparea permanentă pentru sănătatea clienţilor ne-a determinat să facem o selecţie foarte riguroasă a ingredientelor folosite, respectând în acelaşi timp normele europene în domeniul alimentar. Am crescut mult în cei 25 de ani şi ne-am propus să continuăm în aceeaşi direcţie. Avem în plan extinderea în mai multe regiuni ale ţării. Intenţionăm să facem cunoscut numele Angelo, atât în Bucureşti, cât şi în Cluj. Sunt foarte încrezătoare în acest proiect din simplul motiv că feedbackul pe care l-am primit până acum la produsele noastre a fost unul pozitiv, extrem de încrezător“, a declarat Paula Vals.

Afacere de 6 milioane de euro 

Grupul de firme Angelo este unul dintre cei mai mari producători de produse de patiserie şi cofetărie din Dobrogea. La ora actuală, compania deţine 11 cofetării, cinci magazine, două fabrici, 250 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 6 milioane de euro. Activitatea de producţie se desfăşoară integral în mediul rural - comuna Greci, judeţul Tulcea, însă produsele Angelo ajung zilnic în judeţele Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Galaţi, Brăila şi Vrancea, precum şi în municipiul Bucureşti.
 
Începută în anul 1992 ca un laborator de patiserie la care lucrau doi oameni dintr-o comună din inima Dobrogei, afacerea Angelo a ajuns, la 25 de ani, la 250 de angajați, toți dedicați misiunii pe care o au de îndeplinit: să aducă pe mesele noastre nu doar o prăjitură, ci eleganță și rafinament dulce. Cofetarii de la Angelo reușesc să ofere clienților deserturi potrivite pentru fiecare, cu gust unic și savoare.
 
Invitații la evenimentul aniversar de vineri seara au degustat prăjiturile și produsele de patiserie Angelo. Vedete în cadrul evenimentului au fost produsele din gama Moesis by Angelo, segmentul premium al cofetăriilor Angelo, ce include produse inspirate de cultura comunităţilor dobrogene. Gama Moesis by Angelo cuprinde, de asemenea, singurele produse atestate tradiţional, la acest moment, din Dobrogea: dulceaţa de vişine Moesis, gemul de prune Moesis, dulceaţa de cireşe Moesis, zacusca Moesis, tocana de legume Moesis şi cozonacul „Comoara Măcinului“.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Dascalu Tudora

02 Oct, 2017 21:32

Produsele sant foarte bune

Articole asemanatoare

In cea de-a patra editie din noul sezon "Dansez pentru tine" Stomp si vals vineri seara, la Pro Tv

05 Nov 2010 2228