Schimbare radicală a vremii. Ceva mai înainte decât s-a preconizat. Prognoza meteorologilor pentru toată ziua de Florii

Vin Floriile cu soare? Nu prea dacă stăm și ne gândim la ceea ce spun specialiștii de la Centrul de Prognoză Meteo din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie.

Ei bine ei au transmis, la ora 01.00, o avertizare nowcasting pentru județele Constanța și Tulcea, de intensificări ale vântului, cu rafale ce vor depăși, local, 55 - 65 km/h.

Totodată, de la ora 06.00 intră în vigoare informarea potrivit căreia, până la ora 23.00, în Muntenia, Dobrogea și Moldova vântul se va intensifica cu viteze de 45…55 km/h, temporar 60 km/h și vor fi intervale de timp în care va ploua, mai ales cu caracter de aversă și se vor semnala descărcări electrice.

Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp.

Vremea va fi în răcire față de sâmbătă, iar temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru prima zi de aprilie.

De asemenea în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vin Floriile cu soare! Câţi români au nume de floare. Care sunt cel mai des întâlnite (video)

12 Apr 2020 4009

Sărbătoare în Arhiepiscopia Tomisului. Pentru ce săvârșește ÎPS Teodosie slujbă de mulțumire. Despre Florii și prima mențiune

31 Mar 2018 2590

„Vin Floriile cu soare şi soarele cu Florii“ Duminică prăznuim cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele. După slujbă se mănâncă muguri de salcie

31 Mar 2018 2718

„Vin Floriile cu soare şi soarele cu Florii“ Credincioşii ating copiii cu ramuri de salcie, ca ei să crească mari şi frumoşi

05 Apr 2015 5339