IPJ AradMandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști

BULETIN DE PRESĂ
Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști
 
            La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani și 7 luni, emis de magistrații Judecătoriei Timișoara, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din Arad, pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului.
            Au mai fost puse în executare: un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an, emis de magistrații Judecătoriei Chișineu-Criș, pe numele unui bărbat de 42 de ani, din Apateu, pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului și încă un mandat, de 3 ani și 5 luni de închisoare, emis de magistrații Judecătoriei Ineu, pe numele unui bărbat de 30 de ani, din Brazii, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul armelor și munițiilor și braconaj.
            Toți cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Arad.
  •  
Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție
 
            Polițiștii din Vladimirescu cercetează un bărbat de 48 de ani, din Arad, care, la data de 8 noiembrie a.c., ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție emis împotriva sa, de magistrații Judecătoriei Arad.
            În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit pentru încălcarea ordinului de protecție.
  •  
Reținut pentru lovire
 
            Polițiștii orașului Lipova cercetează un bărbat de 29 de ani, din localitate, care, la data de 1 noiembrie a.c., ar fi agresat fizic un alt bărbat.
            În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit pentru lovire.
  •  
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
            Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 123 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 43.000 de lei, din care 48 pentru nerespectarea vitezei legale în localități și în afara acestora.
            Au fost reținute 6 permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.
            Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.

 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ AradMandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști

26 Oct 2023 535

IPJ AradMandate de executare a pedepsei închisorii

20 Oct 2023 546