IPJ AradMandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști

BULETIN DE PRESĂ
Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști
 
            La data de 25 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat de 25 de ani, din Arad, pe numele căruia, magistrații Tribunalului Arad au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 7 ani și 4 luni, pentru tentativă de omor. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.
            A mai fost depistat, de polițiștii Secției 1 Vlaicu, cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminale, un bărbat de 33 de ani, din Arad, pe numele căruia, magistrații Judecătoriei Arad au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 6 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului. Cel în cauză a fost încarcerat în penitenciarul Arad.
  •  
 
Infracțiune rutieră
 
            Polițiștii Serviciului Rutier au depistat la data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 18.20, un bărbat de 65 de ani, din Șimand, în timp ce conducea un autoturism în localitate. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 1,25 mg./l. alcool pur în aerul expirat. A fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, cel în cauză fiind cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor subtanțe.
  •  
 
Acțiune preventivă, în municipiu și județ
 
            La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din municipiu și cei ai Secției 8 Rurală Săvârșin au desfășurat câte o acțiune preventivă, pe raza de competență, cu scopul menținerii unui climat de ordine și liniște publică și impunerii respectării legislației rutiere.
            În cadrul activităților au fost legitimate 98 de persoane și verificate 95 de autovehicule. Au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 19.850 de lei.
            Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară atât în județ cât și în municipiu.
  •  
                                  
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
            Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 118 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 36.000 de lei, din care 51 pentru nerespectarea vitezei legale în localități și în afara acestora.

            Au fost reținute 3 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.
            Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

VIDEOProcurorii DIICOT cutremură țara! Se fac zeci de percheziții, inclusiv la Constanța!

26 Mar 2024 1655

IPJ AradPercheziții la Nădlac

14 Dec 2023 474

IPJ AradMandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști

09 Nov 2023 529

IPJ AradMandate de executare a pedepsei închisorii

20 Oct 2023 546

Criminalitatea economică, în atenția poliției. Peste o sută de percheziții domiciliare. Participă și IPJ Constanța și Tulcea (galerie foto)

08 Jan 2020 4661