IPJ BacăuBărbat reținut de polițiști pentru violență în familie

Nr. 369 din 08 noiembrie 2023
                         
                       
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Bărbat reținut de polițiști pentru violență în familie
 
         La data de 06 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Onești au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 57 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie. Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
          Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 05 noiembrie a.c., cel în cauză și-ar fi agresat soția, o femeie, de 48 de ani.
          În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de cel în cauză, pentru o perioadă de 5 zile.
          După administrarea probelor, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.
 
  •  
 
Infracțiune la regimul silvic constatată de polițiști și peste 14 m.c. de material lemnos ridicați în vederea confiscării
 
La data de 06 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Bacău au depistat în trafic, pe DN2 – E85, în localitatea Răcăciuni, un ansamblu de vehicule compus dintr-o autoutilitară ce tracta o semiremorcă încărcată cu material lemnos, condus de un bărbat, de 36 de ani, din județul Neamț.
În urma verificărilor a reieșit că, ansamblul transporta cantitatea de 60 de m.c. de cherestea, iar în devizul de însoțire implementat în aplicația SUMAL 2.0, figura o cantitate de 46 de m.c. de cherestea, rezultând o diferență de 14 m.c. de material lemnos.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 m.c. neînsoțite de documente specifice de transport.
De asemenea, a fost dispusă măsura reținerii cantității de 14 m.c. de cherestea și lăsarea acesteia în custodie Ocolului Silvic Răcăciuni.
 
  •  
 

 
Femeie reținută de polițiști după ce ar fi încălcat măsura arestului la domiciliu
 
 
            La data de 07 noiembrie a.c, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bacău au reținut o femeie, de 26 de ani, din municipiu, bănuită de săvârșirea infracțiunii de evadare. Cea în cauză a fost introdusă în Arestul I.P.J. Bacău.
          Din cercetări a reieșit că, la data de 07 noiembrie a.c., în jurul orei 15:00, o patrulă de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Bacău, împreună cu polițiștii de investigații criminale au depistat o femeie, de 26 ani, din municipiu, încălcând măsura arestului la domiciliu dispusă de Curtea de Apel Bacău.
          Cea în cauză a fost preluată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale care au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore și au introdus-o în Arestul I.P.J. Bacău.
            Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.
 
  •  
 
 
Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști
 
 
La data de 07 noiembrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Târgu-Ocna au depistat în flagrant delict, un bărbat, de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism în localitate, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.
  •  
La data de 07 noiembrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii Biroului Rutier Bacău au depistat în flagrant delict, un tânăr, de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.
 
  •  
 
Eveniment rutier produs pe fondul consumului de alcool
 
La data de 07 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați despre faptul că, pe DN 2, în localitatea Sascut ar fi avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
Din primele cercetări a rezultat că, o femeie, de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Sascut nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autovehiculul condus de un bărbat, de 44 de ani care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.
          Polițiștii au testat cu aparatul alcooltest ambii conducători auto, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 44 de ani, iar pentru femeie a rezultat o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind transportată la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
            Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infacțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
  •  
 
Tânăr ajuns în arest după ce a condus fără permis și sub influența alcoolului
 
La data de 08 noiembrie a.c., în jurul orei 03.30, o patrulă de poliție din cadrul Poliției Municipiului Onești a depistat în flagrant delict, un tânăr, de 29 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
          Totodată, din verificările efectuate în baza de date a reieșit faptul că, cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
          În urma administrării probelor, polițiștii l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe și fără permis.
 
 
                                                                                                 ÎNTOCMIT
            Ag. șef adj. de poliție             

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Buzău A mers la reparații cu mașina și nu i s-a mai returnat

02 Nov 2023 1151

Bacău Bătrână de 97 de ani, jefuită. Ce spune Poliția

26 Oct 2023 907

Hoț de 16 ani, prins în flagrant! Ce a furat dintr-o mașină

17 Oct 2023 917

Șantaj și înșelăciune în Bacău Un bărbat de 47 de ani reținut. Cum inducea în eroare mai mulți oameni

17 Oct 2023 851

IPJ Bacău Buletin de presă

25 Sep 2023 576

Descoperire șocantă într-un mijloc de transport! Ce avea asupra sa un bărbat

24 Sep 2023 1460

IPJ Bacău Buletin de presă

08 Sep 2023 485

Bărbat reținut pentru trei infracțiuni la regimul armelor și munițiilor!

30 Aug 2023 889

IPJ Bacău Bărbat din Oituz, reținut de polițiști pentru violență în familie

30 Aug 2023 685

Bărbat reținut de polițiștii din Bacău după ce a produs un accident rutier în timp ce era băut

22 Aug 2023 902

IPJ Bacău Buletin de presă 09.06.2023

09 Jun 2023 727

IPJ BacăuIdentificați și reținuți de polițiștii de investigații criminale din Bacău, pentru șantaj

10 May 2023 561

IPJ BacăuIdentificat și reținut de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor

07 Mar 2023 467

Bătrână jefuită de un bărbat. I-a furat pensia abia primită de la poştaş, chiar de pe patul ei

10 Feb 2023 1231

Armă letală artizanală, ascunsă în casa unui bătrân din Bacău. Ce s-a mai descoperit în urma percheziției

04 Jun 2022 1360