IPJ Bistrița-NăsăudDosar penal în urma unui accident rutier, în Bistrița

                                                                                                Nr. 303 din 8 decembrie 2023

 
 
BULETIN DE PRESĂ
 

Dosar penal în urma unui accident rutier, în Bistrița.

 
La data de 7 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier au fost solicitați să intervină la un accident produs pe o stradă din municipiul Bistrița.
 
La locul evenimentului polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani din Bistrița a intrat în coliziune cu un autoturism oprit la semafor, pe aceeași direcție de deplasare.
 
În urma accidentului nu au rezultat răniri de persoane.
 
Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv în cazul bărbatului de 41 de ani, fiind indicată valoarea de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Conducătorul autoturismului a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând documentarea faptei.
 
 
Bărbat bănuit de violență în familie, reținut de polițiști

 
La data de 7 decembrie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat din Cepari, despre faptul că o femeie din localitate a fost agrestă fizic de concubin.
 

La fața locului, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, în noaptea de 6/7 decembrie a.c., în jurul orei 00.00, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri, o femeie de 46 de ani din județul Dolj care locuia împreună cu concubinul ei din localitatea Cepari a părăsit locuința.
 
În timp ce se deplasa spre locuința unor cunoștințe din localitate, aceasta ar fi fost agresată fizic de concubin. În cursul dimineții de 7 decembrie a.c., în urma unui apel prin SNUAU 112 a fost solicitată intervenția unui echipaj medical, femeia fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
Bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost identificat și depistat de către polițiști, fiind condus la sediul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud pentru audieri. Împotriva lui, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu.
 
Totodată, cu privire la cele constatate, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore față de bărbatul de 34 de ani din Cepari, acesta fiind cercetat în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie, raportat la lovire sau alte violențe.
 
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat în cursul zilei de astăzi instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Bistrița-NăsăudDosar penal în urma unui accident rutier la Uriu

11 Mar 2024 374