IPJ Bistrița-NăsăudTânăr reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi încălcat măsura arestului la domiciliu

                                                                                                                    Nr. 164 din 26 iulie 2023

BULETIN DE PRESĂ

 
 
Tânăr reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi încălcat măsura arestului la domiciliu
 
La data de 25 iulie 2023, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 23 de ani, cercetat pentru evadare.
 
În fapt, tânărul era plasat în arest la domiciliul său din municipiul Bistrița, iar ieri, în intervalul orar 14.00-16.30, ar fi încălcat cu rea-credință măsura dispusă, în sensul că ar fi părăsit imobilul în care executa arestul, fără a avea încuviințarea organului judiciar care a dispus măsura preventivă.
 
Tânărul a fost reținut de polițiști, iar în prezent, acesta se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.
 
 
          Ordin de protecție și dosar penal în care este vizat un bărbat din Prundu Bârgăului
În seara de 25 iulie a.c., în urma intervenției la un eveniment sesizat în localitatea Prundu Bârgăului, polițiștii Secției 2 au emis un ordin de protecție provizoriu, împotriva unui bărbat de 49 de ani, din Prundu-Bârgăului.
Bărbatul în cauză este bănuit de comiterea infracțiunii de amenințare, întrucât ieri, 25 iunie, în timp ce se afla la domiciliu, și-ar fi amenințat soția și pe fiul lor, în vârstă de 18 ani, provocându-le o stare de temere.
Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare, de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului.
 
 
 

          Cercetat pentru conducere fără permis, reținut pentru 24 de ore, de polițiștii din Sângeorz-Băi
La data de 25 iulie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii din Sângeorz-Băi au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de conducere fără permis.
În fapt, tânărul, în vârstă de 23 de ani, din Recea-Cristur, județul Cluj, a fost depistat de polițiști, în repetate rânduri, în timp ce conducea un autoturism, deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi, 26 iulie, va fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.
Cercetările în acest caz sunt continuate de către Poliția orașului Sângeorz-Băi.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă

20 Sep 2023 355

IPJ Bistrița-NăsăudTânăr bănuit de comiterea a 17 furturi, reținut, pentru 24 de ore

20 Apr 2023 528

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - 18.11.2021

18 Nov 2021 856

IPJ Bistrița Năsăud Buletin de presă - 20.05.2021

20 May 2021 1139