IPJ BuzăuDelapidare

Nr. 30 din 31 ianuarie 2024
 
 
 
CERCETAT PENTRU DELAPIDARE ŞI FALS  INTELECTUAL
 
 
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele, au desfășurat percheziţii la domiciliul, dar şi la locul de muncă al unui buzoian bănuit de delapidare şi fals intelectual.
 
Ieri, 30 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în executare două mandate de percheziţie la domiciliul şi la locul de muncă al unui bărbat, în vârstă de 58 de ani, bănuit de delapidare şi fals intelectual.
Activitatea s-a desfășurat în baza mandatului emis de Judecătoria Pătârlagele.
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2022-2023, buzoianul, având atribuţii de încasare  a taxelor aferente târgurilor organizate în comuna de domiciliu, ar fi întocmit în fals chitanţe ce atestă încasarea unor sume mai mici comparativ cu cele primite în realitate, prejudiciind astfel bugetul unităţii angajatoare.
În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe înscrisuri din evidența contabilă a unității angajatoare, ce atestă încasări ale unor taxe pentru participarea comercianților la târgurile comunale.
În baza mandatului de aducere emis, bărbatul a fost condus la poliţie, în vederea audierii.
Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.
         
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ BuzăuBuzoian bănuit de delapidare

15 Nov 2023 487

Fost procuror din Dolj, urmărit penal, prins la cumpărături cu bacnote false

12 Dec 2019 1945