IPJ SibiuBărbat monitorizat electronic, cercetat penal pentru violență în familie

 Nr. 17 din 18 ianuarie 2024
 
BULETIN DE PRESĂ   
 
Bărbat monitorizat electronic, cercetat penal pentru violență în familie
 
La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict între doi soți, în satul Copșa Mare, comuna Biertan, jud. Sibiu.
La locul incidentului polițiștii au constatat că, pe fondul unor probleme de ordin financiar și al geloziei, un bărbat în vârstă de 41 de ani i-ar fi alungat pe soția sa și cei doi copii minori din locuință.
În urma evaluării efectuate privind riscurile la  adresa integrității fizice a femeii și a celor doi copii polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, printre obligațiile impuse bărbatului numărându-se și aceea de a nu se apropia de femeie și copii la o distanță mai mică de 50 de metri.
Pentru urmărirea modului de respectare a măsurilor dispuse, bărbatului i s-a montat un dispozitiv de monitorizare electronică.
În cauză, la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, se efectuează cercetări într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de violență în familie.
 
Fără permis, la volan
La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 21.30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus în Piața Unirii de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Roșia.
Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.
 
Sibian cercetat penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive
La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 23.45, în municipiul Sibiu, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Octavian Goga de către un sibian în vârstă de 24 de ani.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, șoferul  fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.
 

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ SibiuUn bărbat din comuna Șelimbăr este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni subscrise violenței în familie.

24 Apr 2024 225

IPJ SibiuViolență domestică, bărbat monitorizat electronic

07 Feb 2024 353