IPJ SibiuUn medieșean cercetat penal pentru furturi calificate a fost reținut

 Nr. 57 din 13 martie 2024
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Un medieșean cercetat penal pentru furturi calificate a fost reținut
La data de 12 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut un medieșean în vârstă de 37 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea a 5 infracțiuni de furt calificat.
În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada august 2023 – martie 2024, ar fi sustras diverse bunuri din societăți comerciale și imobile de pe raza municipiului Mediaș, creând un prejudiciu de aproximativ 19.000 de lei.
Printre bunurile sustrase amintim produse cosmetice, alcoolice, dar și articole de mobilier și două centrale termice.
În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.
 
Atenție la trafic! Circulați prudent!
Pe fondul instabilității atmosferice din aceste zile, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată condițiilor meteo și de trafic, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să se asigure foarte bine înainte de schimbarea direcției de deplasare și să nu conducă sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, dar nici în stare de oboseală.
Pietonilor le reamintim necesitatea de a se asigura înainte de a traversa partea carosabilă, să traverseze doar la culoarea verde a semaforului care le este destinat și să nu pătrundă pe carosabil decât după ce au observat că șoferii au oprit pentru a le acorda prioritate.
Celor care circulă pe două roți le transmitem să se deplaseze prudent, îndeosebi pe sectoarele de drum în curbă și în intersecții.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ SibiuCercetat penal pentru acte de violență, un medieșean a fost reținut

25 Aug 2023 451