IPJ TimișMigranți depistați de polițiști

Nr. 248 din 03 Noiembrie 2023  
                                                                          
 
BULETIN INFORMATIV 03 NOIEMBRIE 2023
 
                               BĂRBAT REȚINUT PENTRU FURT
 
         La data de 02 noiembrie a.c., polițiștii Secției 3 Urbană Timișoara, au reținut un bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
În fapt, la data de 02 noiembrie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, ar fi sustras mai multe produse cosmetice din incinta unei societăți comerciale, din Timișoara, în valoare totală de 1349 lei.
 
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
 
În urma probatoriului administrat în cauză, persoana a fost reținută pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
 
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.
 

 
41 DE MIGRANȚI DEPISTAȚI DE POLIŢIŞTII TIMIȘENI

 
          La data de 02 noiembrie a.c., în jurul orei 09:25, polițiștii Secției 3 Rurală Sânandrei, au depistat într-un imobil din localitatea Sânandrei, din județul Timiș, un grup de 41 de persoane, din Siria, Irak, Pakistan și Bangladesh.
 

 
 
În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că aceștia sunt cetățeni străini, iar 29 dintre aceștia nu ar fi avut documente de identitate.
 
Cele 41 de persoane au fost predate polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, în vederea continuării cercetărilor.
 
                       COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ TimișMigranți depistați ded polițiști

29 Aug 2023 520