ISU Harghita Intervențiile din ultimele 48 de ore

BULETIN  INFORMATIV
 
Intervențiile din ultimele 48 de ore
În ultimele 48 de ore, la nivel județean, pompierii militari harghiteni au gestionat 22 de intervenții în diferite situații de urgență. Echipajele SMURD au asistat medical 18 persoane în cele 18 solicitări pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar echipajele operative au gestionat cu promptitudine 4 misiuni destinate protecției comunităților: 3 misiuni de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma producerii unor accidente rutiere în localitățile Bilbor, Toplița (DN 15) și Leliceni, dar și o misiune de asistență persoană, în localitatea Bălan.
Totodată, au fost transmise 2 mesaje de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor sălbatice (urși), în localitatea Tulgheș.
  În continuare, salvatorii harghiteni rămân la datorie pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate. 
Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ISU Harghita4 mesaje de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT în localitățile Sândominic și Cristuru Secuiesc

27 Mar 2024 359

ISU HarghitaIntervențiile pompierilor harghiteni din ultimele 48 de ore

02 Nov 2023 457

ISU Harghita Intervențiile din ultimele 48 de ore

29 Sep 2023 581

Incendii izbucnite în urma accidentelor de pe DN12, județul Harghita. Intervențiile pompierilor din ultimele 48 de ore

18 Aug 2023 742

ISU HarghitaIntervențiile din ultimele 48 de ore

10 Aug 2023 600