ISU Prahova Buletin de presă - 05.01.2023

BULETIN INFORMATIV
NR. 3 din 05 ianuarie 2023
 
În perioada 04 – 05 ianuarie, pompierii salvatori din județul Prahova au acționat pentru gestionarea a 31 de misiuni, dintre care 6 au fost intervenții în situații de urgență și 25 urgențe medicale.
În ultimele 24 de ore, echipajele de salvatori au acționat pentru localizarea și lichidarea a 2 incendii (unul produs la o locuință din orașul Vălenii de Munte, la nivelul coșului de fum și altul la o locuință din municipiul Ploiești, la nivelul contorului electric), precum și în alte 2 intervenții în sprijinul comunităților, care au vizat asistența unei persoane supraponderale și deblocarea unei persoane din locuință.
Totodată, pompierii prahoveni au asigurat măsurile specifice în cazul producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme și cei 2 ocupanți ai acestora. Nu au fost înregistrate victime.
În intervalul amintit, 25 de persoane au avut nevoie de asistență medicală de urgență din partea paramedicilor SMURD.
De asemenea, echipajele de pompieri militari ale subunităților de intervenţie au efectuat o misiune de recunoaştere în teren, la secția ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, unde au fost verificate căile de acces, sursele de alimentare cu apă, reţelele de hidranţi şi alte aspecte de interes operativ.
 
În continuare, unitățile operative rămân mobilizate pentru asigurarea promptă a răspunsului în cazul producerii situațiilor de urgență și acordarea de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate.
 
                                                                                       Compartimentul Informare și Relații Publice

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ISU Prahova Buletin informativ - Cu prilejul sărbătoririi Zilei Informării Preventive

12 Jul 2021 830

ISU Prahova Buletin informativ - Măsuri de prevenire pentru perioadele caniculare

22 Jun 2021 944