“S.T.A.R.T.” (Students Talking About Revolution in Technology)

Câte elemente sunt necesare pentru a pune bazele unui start-up? 5 cuvinte, 4 zile şi 3 concepte cheie: antreprenoriat, IT, networking! Asociația Studenților la Matematică și Informatică te provoacă să afli în ce proporţie trebuie să le îmbini pentru a ajunge la succes în cadrul proiectului “S.T.A.R.T.” (Students Talking About Revolution in Technology).

Realizat în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, START este adresat studenţilor de la facultăţile de profil real din Bucureşti (Informatică, Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei, Matematică, Cibernetică, Administraţie şi Afaceri, Politehnică) şi presupune crearea unui "incubator" online de idei, aduse de studenţi şi modelate cu atenţie de experţi. Dacă ţi-am stârnit interesul, dă START la o vara smart şi vino să-i cunoşti pe cei ce-ţi împărtaşesc pasiunea la o şcoală de formare a tinerilor antreprenori în domeniul matematic și tehnologic.
Mai mult de 600 de studenţi cu pregătire diferită vor putea intra în contact şi face schimb de idei prin intermediul platformei web. In urma unei selecții riguroare, se vor alege 64 de participanţi care vor forma echipe mixte, ce vor lua parte la școala de formare din 31 iulie – 3 August de la Brașov. Pe lângă asigurarea integrală a cheltuielilor de cazare și masă, Asociația Studenților la Matematică și Informatică prin partenerii instituţionali, pregătesc o serie de workshopuri: “Presentation skills” , “Antreprenoriat în tehnologie”, “Day to day maths”, “Pitch your idea”.

Participaţtii vor putea să pună în aplicare cunoştinţele acumulate în cele 2 zile de training prin conceperea unei idei de start-up și vor susţine o prezentare a conceptului care trebuie să respecte cele 3 componente: idee, implementare şi promovare.
Sperăm că astfel să atragem cât mai mulți studenți, să promovăm o multitudine de valori precum și necesitatea existenței start-up-urilor pe piața românească. Astfel, venim în completarea cunoștințelor dobândite, dorind să contribuim la dezvoltarea plenară și interdisciplinară a participanților, pe care să îi pregătim pentru a intra în societatea tehnologică de azi și de mâine.

Inscrieri: 17 Iulie – 25 Iulie
Jurizare: 26 Iulie – 27 Iulie
Scoala de formare: 31 Iulie – 3 August

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Verificări la agenții economici din Constanța!

25 Apr 2024 292

Știri Constanța Un bărbat a ajuns în Penitenciarul Poarta Albă. Motivul pentru care va petrece șase luni după gratii

25 Apr 2024 358

Firme Constanța Un nou administrator în cadrul Medical See SRL

25 Apr 2024 329

Evenimente de neratat în acest weekend, la Constanța!

25 Apr 2024 597

Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, puși sub acuzare în dosarul Mineriadei

25 Apr 2024 338

Ședința CLM Negocierile s-au încheiat. Cât va plăti în următorii trei ani Primăria Constanța pentru spațiile utilizate în City Park Mall? (DOCUMENT)

25 Apr 2024 317

Oficial de la Ministerul Muncii Anunțul mult așteptat de pensionari! Se va întâmpla înaintea sărbătorilor pascale

25 Apr 2024 329

Știri justiție Constanța Neptun Olimp SA cere în instanță anularea unui act emis de Primarul Municipiului Mangalia. CL Mangalia devine pârât în cauză!

25 Apr 2024 276

Avocatul Cuculis – „Ar mai exista o singură variantă prin care judecătoarea să nu participe în cazul în 2 Mai“ (VIDEO)

25 Apr 2024 485

Firme Constanța Noi decizii luate de Neptun Hotels SRL

24 Apr 2024 305

Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța- "Din trecut nu se trăiește, se învață!"

24 Apr 2024 353

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 653

Converse - mai mult decât o pereche de încălțări

24 Apr 2024 242

Licitații publice CJC cumpără dotări în cadrul proiectului „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

24 Apr 2024 299

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 584