Politic - Comunicate

Romania Comunista sau ultima din CEE

Sa furat ca in codru.Fabricile Ceausiste facute din sacrificial poporului au disparut.Cei ce le-au vindut pe nimic sunt in libertate.Condamnarea vinovatilor mortilor de la revolutie este in Stand bay.De asemenea mineriadele.

Cei ce le-au blocat sunt inca in libertate.Daca Iliescu primea pentru Piata Universitatii vre-o 50 de ani de puscarie Romania nu se astepta la inca una.Putem sa ne batem intre noi ca prostii dupa ideile noastre sau mai exact dupa felul in care gindim si separam propaganda mincinoasa de cea adevarata din Mas-Media.Ce vor face cei peste 3 milioane de romani din diaspora.Ei pot sa manifeste ca nu vor avea cu cine sa se bata.Politicienii care primesc functii prin care sa gestioneze averea Romaniei atita cit a mai ramas sau banii din taxele si impozitele noastre fura.Ei nu gindesc ca dupa 4 ani de miere nemaifind in functie pot sa ocupe tot pe banii nostrii in puscari.
Asta este Romania membra a CEE.
 
Romania Comunista ultima din CEE ca nivel de dezvoltare -trai dar cu politicieni bogati 
Sa furat ca in codru.Fabricile Ceausiste facute din sacrificial poporului au disparut.Cei ce le-au vindut pe nimic sunt in libertate.Condamnarea vinovatilor mortilor de la revolutie este in Stand bay.De asemenea  mineriadele.Cei ce le-au blocat sunt inca in libertate.Daca Iliescu primea pentru Piata Universitatii vre-o 50 de ani de puscarie Romania nu se astepta la inca una.Putem sa ne batem intre noi ca prostii dupa ideile noastre sau mai exact dupa felul in care gindim si separam propaganda mincinoasa de cea adevarata din Mas-Media.Ce vor face cei peste 3 milioane de romani din diaspora.Ei pot sa manifeste ca nu vor avea cu cine sa se bata.Politicienii care primesc functii prin care sa gestioneze averea Romaniei atita cit a mai ramas sau banii din taxele si impozitele noastre fura.Ei nu gindesc ca dupa 4 ani de miere nemaifind in functie pot sa ocupe tot pe banii nostrii in puscari.Justitia trebuie sa nu se teama ca noi romanii vom iesi in strada si vom da cu ei de pamint indifferent de functia pe care o au vremelnic (4-5 ani) ca e presedinte,prim-ministru,ministrii etc.Noi ii platim si daca ne fura ii dam jos in strada.
Asta este Romania membra a CEE.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Unic, în Europa! Proiect de un miliard de euro Singura fabrică, ce și-a propus un lanţ complet de producţie a energiei nucleare, este din România. Ce intenționează Guvernul

07 Jul 2018 525

70 de ani de la începutul naţionalizării comuniste Poveşti pierdute în istoria Medgidiei. Fabrica de maşini agricole a industriaşului Voicu C. Oprică (partea I) (galerie foto+documente)

11 Jun 2018 2372

Ion Bugan, fost deţinut politic, vrea să candideze la Preşedenţia României

06 Aug 2014 1461

„Moştenirea" Codurile folosite de Securitate şi corespondentul lor actual (document)

14 Jun 2011 3509

Manolescu dezminte "nostalgia comunista"

11 Jun 2008 924

Constanta si mia de nescolarizati

22 May 2007 764

Nicolae Manolescu indeamna scriitorii sa creeze despre comunism

19 Sep 2006 587

23 august 1944 la Constanta

23 Aug 2004 3929

Reforma sistemului electoral, un esec total

07 Feb 2004 676

Deputatul Sali Negiat actioneaza in sprijinul comunitatii turco-tatare

30 Jul 2002 621